GBA Specialist

Intermediair
Becoss
Geplaatst op
30-10-2015
Periode
Niet relevant
Budget
Open
Op locatie
Waddinxveen
Reacties
0
Bekeken
107
Status
Gesloten
Referentie
BCSMS15139

Omschrijving

Functieomschrijving: Met behulp van de software in de Kwaliteitsmodule en Cipers van PinkRoccade Local Government PRlg) moet de GBA specialist zelfstandig fouten kunnen opsporen, beoordelen en vervolgens corrigeren of actualiseren. Hierbij is een goede kennis van de Wet GBA, BRP, het LO, de HUP en informatie uit de kwaliteitsbrochures noodzakelijk. Hierbij zal de medewerker brondocumenten moeten opzoeken of opvragen bij andere gemeentes en de brondocumenten op bruikbaarheid moeten kunnen beoordelen. Tevens verwerken bevindingen uit bestandscontroles van BRP.

CV eisen CV met referentie
Omschrijving Onder een CV verstaan wij een overzicht van de werkervaring van de kandidaat. Dit in het Nederlands opgesteld en in Word of PDF-formaat van maximaal 5 pagina's A4.

De Inhuurdesk behoudt zich het recht voor om aanbiedingen terzijde te leggen indien er overmatig veel taal- en/of spelfouten in het CV en/of referentie voorkomen.

In het CV dient te allen tijde een vermelding van de functienaam, start- en einddatum van de werkzaamheden en aantal gewerkte uren per week te zijn vermeld.
Indien deze informatie ontbreekt, behoudt de Inhuurdesk zich het recht de aanbieding ter zijde te leggen.

Referentie

Een overzichtelijke omschrijving van gevraagde werkzaamheden in een eerdere tewerkstelling. Hierin moet tot uitdrukking komen wie de opdrachtgever was, de begin- en einddatum van de tewerkstelling, het aantal uren per week. Elke referentie moet de mogelijkheid bieden contact op te nemen met de voormalige opdrachtgever. U dient de contactgegevens in het cv op te geven.

Aanvraag selectiecriteria
Minimaal in het bezit van een HAVO diploma of gelijkwaardig
Minimaal 5 jaar relevante aantoonbare werkervaring als GBA Specialist voor het uitvoeren van correcties op persoonslijsten. Dit dient duidelijk in het cv naar voren te komen.
Minimaal 6 maanden recente ervaring (binnen de afgelopen 2 jaar) met kwaliteitsmodule en software van PinkRoccade Local Government en applicatie Cipers.
Er dienen twee referenties toegevoegd te zijn in het cv voorzien van naam referent, organisatie, telefoonnummer.

Startdatum 9-11-2015
Einddatum 31-12-2015
Optie tot verlenging ja
Aantal uur per week 8

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten