Technisch Projectleider Migratie Oracle Database

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
30-10-2015
Periode
Binnen een jaar
Budget
Open
Op locatie
Arnhem
Reacties
1
Bekeken
338
Status
Gesloten

Afrondingstoelichting

Deze vacature is offline. Iedere sollicitant heeft inmiddels persoonlijk bericht ontvangen (per mail).
Het zou kunnen zijn dat dit bericht bij uw SPAM terecht is gekomen.

Mocht u nog vragen en/of opmerkingen hebben, horen wij dat graag.

Vriendelijke groet,
Matchd
Info@matchd.nl
033-2048204


TOP-Opdrachtgevers

 • Helion IT 160 opdrachten
 • Yacht bv 31 opdrachten
 • KPN Consulting 240 opdrachten

Omschrijving

Startdatum

01-12-2015

Einddatum

31-05-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

32-36

Sluitingsdatum

10-11-2015 om 17:00 uur

Op dit moment zijn al enkele technische projecten gestart of gaan binnenkort starten waarvoor we op zoek zijn naar een Technisch Projectleider voor de aansturing ervan. Het gaat onder andere om een migratie van een Oracle database naar een Postgress database, het upgraden van ESRI software en het realiseren van diverse koppelingen tussen zowel interne naar interne systemen, als ook koppelingen tussen interne naar externe systemen. Dit alles in nauwe samenwerking met de ICT architect en/of het interne geo-informatieteam.

Wij vragen flexibiliteit van jou betreft werkdagen en -tijden. Deze worden in overleg met de opdrachtgever bepaald en moeten afgestemd kunnen worden met de ICT architect en het interne geo-informatieteam.

Functie eisen

minimaal een afgeronde HBO-opleiding Informatica of vergelijkbaar.
minimaal 2 jaar ervaring opgedaan (in de periode 2010-2015) met het leiding geven aan IT-projecten op het gebied van migraties en/of dataconversies bij een overheidsorganisatie.
gedurende de periode 2007-2015 ervaring opgedaan met het leiding geven aan IT-projecten.
gedurende de periode 2010-2015 ervaring opgedaan in het begeleiden cq uitvoeren van projecten waarbij het ontwerpen en realiseren van diverse koppelingen/interfaces een belangrijk aandachtspunt was.
beschikt over een Prince2 Practitioner certificering.

Wensen

beschikt over een stevige, doortastende persoonlijkheid die in staat is op te komen voor de belangen waarvoor hij /zij binnen het project staat. Tevens is de kandidaat resultaatgericht.
beschikt over kennis van en ervaring met architectuurconcepten.
beschikt over kennis van en ervaring met Oracle, Postgress en geocomponenten.
beschikt over een transparante wijze van communiceren en is daarbij in staat met andere disciplines samen te werken en op elk moment inzicht te geven in de voortgang van de werkzaamheden.

Over Matchd

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers en kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

 • Datum
  30-10-2015 13:46
  Plaats
  Leusden

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten