Adviseur Professionaliseren Project, Programma en Portfoliomanagement (P3)

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
30-10-2015
Periode
Binnen een jaar
Budget
Open
Op locatie
Utrecht
Reacties
5
Bekeken
633
Status
Gesloten

Afrondingstoelichting

Deze vacature is offline. Iedere sollicitant heeft inmiddels persoonlijk bericht ontvangen (per mail).
Het zou kunnen zijn dat dit bericht bij uw SPAM terecht is gekomen.

Mocht u nog vragen en/of opmerkingen hebben, horen wij dat graag.

Vriendelijke groet,
Matchd
Info@matchd.nl
033-2048204


TOP-Opdrachtgevers

 • Yacht bv 31 opdrachten
 • H Consultancy Groep b.v. 2529 opdrachten

Omschrijving

Startdatum

04-01-2016

Einddatum

31-05-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

36

Sluitingsdatum

4-11-2015 om 12:00

Als adviseur P3 verzorg je een analyse over de huidige werking van knelpunten binnen project- en programmamanagement binnen de IV-politie. Onderdelen van de analyse vormen onder meer de werking van stuurgroepen, implementatie van projecten, batenmanagement en de governance structuren. Je adviseert belanghebbenden, zoals DIM, DICT en AVP, over de huidige werking en het verbeterpotentieel van P3.

Doelstelling

Regie en Coördinatie (R en C) is een nieuwe sector binnen de Dienst Informatiemanagement van het Politiedienstencentrum die zich vooral toelegt op portfoliomanagement in de uitvoering.

De Afdeling Portfoliomanagement richt zich op de organisatiebrede, aan IV gerelateerde projecten, programma's en andere gerelateerde werkzaamheden. Het betreft onder andere het programma- en projectenportfolio en de beheerportfolio gericht op vernieuwing en verbetering van de IV dienstverlening aan de politie. Daarnaast beheert en bewaakt de afdeling de standaarden en processen voor het (uitvoerings-)portfoliomanagement op het terrein van de informatievoorziening. Verder zetten de medewerkers van de afdeling portfolio's op, bewaken en onderhouden zij deze en adviseren zij het lijnmanagement over wijzigingen op portfolio's en de prioritering binnen portfolio's.
Samen met de andere diensten coördineert R en C een verbeteringsprogramma op het gebied van project- en programmamanagement.

Verantwoordelijkheden

Je bevordert de deskundigheid van collega's door vanuit specialisatie kennis en vaardigheden over te dragen en fungeert als mentor.

Functie eisen

Minimaal 2 jaar relevante werkervaring als Project of Programmamanager binnen de publieke sector opgedaan in de afgelopen 5 jaren.
Minimaal 1 jaar (± fultime) werkervaring als Adviseur voor het professionaliseren van project- en programmamanagement opgedaan in de afgelopen 4 jaren.
De behaalde Prince2 Foundation certificering.

Competenties

 • organisatiesensitiviteit

 • overtuigingskracht

 • proactieve instelling

 • empatisch luisteren

 • netwerkvaardig

Wensen

Meer dan 1 jaar (± fultime) relevante werkervaring als Adviseur voor het professionaliseren van project, programma en portfoliomanagement binnen de publieke sector opgedaan in de afgelopen 8 jaren.
Meer dan 1 jaar (± fultime) werkervaring met multidisciplinaire vraagstukken en complexe projecten, bij voorkeur op het gebied van de informatievoorziening binnen de publieke sector.

Over Matchd

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers en kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


5 reacties

 • Datum
  30-10-2015 16:08
  Plaats
  Blaricum

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  31-10-2015 12:04
  Plaats
  Deventer

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  01-11-2015 12:27
  Plaats
  Zeist

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  02-11-2015 11:31
  Plaats
  Amersfoort

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  02-11-2015 18:31
  Plaats
  Almere

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten