Product Owner - Mobile Applications

Opdrachtgever
Hays
Geplaatst op
30-10-2015
Periode
Binnen een jaar
Uurtarief
TBD
Op locatie
Antwerpen
Reacties
2
Bekeken
511
Status
Gesloten

TOP-Opdrachtgevers

 • H Consultancy Groep b.v. 2525 opdrachten
 • Yacht bv 31 opdrachten

Omschrijving

Samen met onze klant zijn we op zoek naar een freelance Product Owner – Application Development. Het betreft een opdracht van een jaar in Antwerpen. Onze klant is actief in de mediasector.

 • Cross-platform mobiele applicaties

 • Product Owner

 • Vloeiend Nederlands

Voor de job als freelance product owner application development bent u betrokken bij verschillende applicatie ontwikkelingsprojecten ivm. Media applicaties. De scope van de projecten varieert van het uitvoeren van optimalisaties tot grote nieuwbouwprojecten. U neemt deel aan verschillende fases en/of disciplines in één of meerdere projecten. Uw taken bestaan uit het analyseren en begeleiden van app development projecten, het opstellen van de planning voor de sprints (inclusief analyse, design, development, test & deploy) en het opvolgen van de vooruitgang. U vormt de link tussen business managers en de technische teams. Verder werk je mee aan de analyse en testing van het eindresultaat.

We zoeken iemand met een diepe interesse voor de nieuwste trend op het vlak van web en mobiele ontwikkeling. Je hebt ervaring in het managen van application development projecten met meerdere stakeholders. Je beheerst de best practices van informatiestructuur en functionele analyse. Je communiceert vlot en zelfzeker met zowel de interne klanten als de technische teams. Je hebt een goede kennis van mobiele applicatie technologieën, zowel iOS als Android. Je kijkt niet enkel naar het eindproduct maar je hebt ook oog voor gans het proces.

Indien jij de freelance Product owner – Application Development bent, aarzel dan niet HAYS IT CONTRACTING te contacteren.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


2 reacties

 • Datum
  02-11-2015 13:58
  Plaats
  Nieuwegein

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  18-11-2015 12:00
  Plaats
  Schoten (Antwerpen)

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten