Administratief medewerker/Resource Office IT

Intermediair
Daksh B.V
Geplaatst op
30-10-2015
Periode
2 tot 6 maanden
Uurtarief
20
Op locatie
Utrecht
Reacties
2
Bekeken
662
Status
Gesloten

Omschrijving

Functienaam

Administratief medewerker/Resource Office IT

Startdatum inzet

zsm

Verwachte einddatum

29/02/2016

Plaats van inzet

Utrecht

Aantal contract uren per week

36
Maximaal uurtarief
20,50 euro/uur

Uiterste datum van aanbieding

03-11-2015 13:00

Vendor- & Contractmanagement (VCM) binnen Rabobank IT Nederland is onderdeel van de afdeling Continuïteit & Infrastructuur (C&I). VCM vormt de brug tussen IT Nederland en haar externe partners en zorgt voor stevige grip op de ICT-leveranciers van Rabobank. Vendor,-en contractmanagement bestaat uit in totaal 24 medewerkers, hiervan zijn 3 medewerkers werkzaam binnen het team RO.
Het Resource Office binnen VCM ontzorgt en ondersteunt het management binnen IT Nederland bij de inhuur van externe medewerkers binnen IT Nederland van A tot Z met gerichte focus en prioriteitstelling.

Werkzaamheden

In de functie van medewerker Resource Office bij het Resource Office draag je bij aan het adequaat inzetten van gekwalificeerde externe resources binnen afgesproken tijdslijnen. Je zorgt ervoor dat de tot stand gekomen matches met betrekking tot inhuur van medewerkers tussen projecten en onze (strategische) partners nauwkeurig worden vastgelegd in de ondersteunende systemen. Hiertoe behoort het opnemen in de administratie en het faciliteren van de medewerkers zodat zij toegang krijgen tot de systemen van de Rabobank. Tevens beantwoord je zelfstandig, per telefoon en per mail, de dagelijkse vragen van medewerkers en opdrachtgevers. Je zorgt ervoor dat informatie in de systemen up to date blijft. Je rapporteert en signaleert knelpunten aan de coördinator Resource Office. Je draagt bij aan en ben je alert op de klanttevredenheid van zowel de interne en externe klanten. In deze functie wordt van je verwacht dat je actief bijdraagt aan het verbeteren en optimaliseren van de ondersteunende processen.

De afdeling

Het Resource Office is de afdeling die zorgt voor de administratieve processen rondom het contracteren en faciliteren van de externe medewerkers binnen IT Nederland. Verzoeken voor nieuwe inhuur worden door de interne klant, aangeleverd bij het Resource Office. Het Resource Office toetst welke contractvoorwaarden van toepassing zijn en zorgt ervoor dat de aanvraag wordt uitgezet bij de juiste gecontacteerde leverancier.
Het RO is de schakel tussen de interne klant de leverancier(s) en Vendor,-en contractmanagement.
Het RO zorgt er ook voor dat de (nieuwe) medewerker faciliteiten, toegang en overige autorisaties krijgt. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de bestaande systemen (o.a. Clearquest, Fieldglass, Clarity, SAP). Maandelijks verzorgt het RO contractverlengingen of beëindigingen op verzoek van de interne klant. Hierbij ziet het RO erop toe dat de verkregen faciliteiten, toegang, e.d. ook worden verlengd dan wel worden beëindigd.
Werken bij het Resource Office betekent een dynamische werkomgeving, waarbij geen dag hetzelfde is.

Functie-eisen

 • Je hebt een afgeronde HBO opleiding

 • Beschikt over minimaal 3 jaar werkervaring in een vergelijkbare administratieve functie

 • Affiniteit met HR een pré.

 • Beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift

 • Ervaring in het samenwerken met de strategische IT partners van Rabobank, is een pré.

Competenties

Weet jij hoofd,-en bijzaken van elkaar te scheiden en heb je oog voor detail? Gaat het stellen van prioriteiten je makkelijk af? Weet je je hoofd koel te houden en het overzicht te behouden in tijden van hectiek? Dan nodigen wij je uit om te reageren.

Naast de twee Rabobank kerncompetenties Samenwerken en Klantbelang centraal stellen herken je in jezelf de volgende competenties:

 • Inspireren en beïnvloeden

 • Resultaten realiseren

 • Onafhankelijk en onderbouwd oordelen

 • Communicatiekracht

Intake opties

in overleg (niet op woensdag) @ Utrecht, Croeselaan

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


2 reacties

 • Datum
  01-11-2015 22:53
  Plaats
  Eindhoven

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  03-11-2015 11:39
  Plaats
  Krimpen aan den ijssel

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten