MatchMaker ScriptieMaster

Opdrachtgever
ScriptieMaster
Geplaatst op
02-11-2015
Periode
Binnen een jaar
Uurtarief
12
Op locatie
Rotterdam
Reacties
0
Bekeken
17
Status
Gesloten
Referentie
MatchMaker ScriptieMaster

Omschrijving

Functie: Matchmaker ScriptieMaster (part time), standplaats: Rotterdam

Het bedrijf ScriptieMaster is een landelijke aanbieder van professionele en persoonlijke scriptiebegeleiding. Het bedrijf is onderdeel van de Slim Media Groep, een organisatie die zich richt op studiebegeleiding voor HBO en WO studenten. Jaarlijks maken tienduizenden studenten van onze diensten gebruik. We zijn wij op zoek naar een afgestudeerde WO-er die parttime de functie van matchmaker kan vervullen.

Jouw profiel

  • Afgeronde academische opleiding

  • Analytisch en communicatief vaardig

  • Nieuwsgierig en brede interesse

  • Adviserend en hulpvaardig

Werkzaamheden
Studenten benaderen ScriptieMaster op verschillende manieren, waarna we door middel van een intakegesprek helder krijgen in welke fase de scriptie is, waar de student tegenaan loopt en hoe hij/zij geholpen kan worden.

Tijdens het intakegesprek bied je een luisterend oor. Je laat door middel van voorbeelden zien dat de student tegen problemen aanloopt die bekende valkuilen zijn. Het is bijvoorbeeld lastig om aan de steeds wisselend eisen van de opleiding te voldoen en om een goede structuur in zowel de manier van werken als in de scriptie zelf te krijgen. Met slimme vragen kom je erachter wat de problemen van de student daadwerkelijk zijn. Je schakelt snel, toetst of de begeleiding procesmatig, inhoudelijk of meer scriptietechnisch moet zijn.

Of het nu gaat om een student rechten of psychologie, HBO of WO, een student die voltijd studeert of al fulltime werkt, jij weet te achterhalen wat het precieze probleem is, wat voor hulp de student nodig heeft en welke begeleider hier het beste bij past. Zo spreek je niet alleen een breed palet aan studenten, maar ook een net zo gevarieerde pool aan begeleiders.

Wat bieden wij?
Een uitdagende en verantwoordelijke part time functie waarbinnen je je op verschillende vlakken kan ontwikkelen. ScriptieMaster is een jong en dynamisch bedrijf dat volop in beweging is waardoor er interessante doorgroeimogelijkheden zijn.

We kijken uit naar je reactie.

Vriendelijke groeten,

Team van ScriptieMaster

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten