Toezichthouder Brandveiligheid

Intermediair
Nacido Detachering
Geplaatst op
30-10-2015
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Regio Meppel
Reacties
1
Bekeken
705
Status
Gesloten

Omschrijving

Wij zijn voor een Gemeente in regio Meppel op zoek naar een Toezichthouder Brandveiligheid voor minimaal 28 tot 36 uur per week.

Als toezichthouder brandveiligheid controleer je zelfstandig, aan de hand van een werkprogramma en toezichtstrategie, verleende omgevingsvergunningen brandveiligheid én gebruikvergunningen van diverse inrichtingen. Je bezoekt daarbij locaties, rapporteert de bevindingen en legt ze vast in een geautomatiseerd systeem. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de correspondentie inclusief eerste bestuursrechtelijke aanschrijvingen (in overleg met de juridische medewerkers). Ook het uitvoeren van hercontroles om te kijken of de gewenste voorzieningen/maatregelen zijn uitgevoerd en in acht genomen zijn, behoort tot de taken.

Functie-eisen

 • Minimaal 2 jaar werkervaring , opgedaan in de afgelopen 5 jaar als Toezichthouder Brandveiligheid.

 • Minimaal een rijbewijs B én een auto, ook bereid deze te gebruiken voor de werkzaamheden.

Arbeidsvoorwaarden en Sollicitatieprocedure

Wij bieden je een marktconform salaris/tarief. Je CV wordt beoordeeld door de afdeling recruitment. Alleen bij een geschikt profiel zal er binnen 2 werkdagen contact worden opgenomen, wij nodigen je dan uit voor een kennismakingsgesprek met een recruiter. Mocht je vragen hebben over je sollicitatie kan je per email contact opnemen met de afdeling recruitment.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

 • Datum
  24-11-2015 21:30
  Plaats
  Rijswijk

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten