Hoofd afdeling Informatisering en Automatisering

Intermediair
Quest4
Geplaatst op
02-11-2015
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
Den Haag
Reacties
7
Bekeken
441
Status
Gesloten
Referentie
1212

TOP-Opdrachtgevers

 • KPN Consulting 237 opdrachten
 • Yacht bv 32 opdrachten
 • Helion IT 163 opdrachten

Omschrijving

Rol Hoofd afdeling Informatisering en Automatisering
Werkniveau Senior
Locatie Den Haag
Startdatum Zo snel mogelijk
Einddatum 31-12-2015
Aantal uren per week 36
Publicatiedatum 02-11-2015
Aanvrager Jacqueline Slaap

PROJECTINFORMATIE

Missie van het NFI

Het NFI levert in opdracht van klanten kwalitatief hoogwaardige forensische diensten met behulp van state-of-the-art technologie en wetenschap. Gedreven NFI-professionals richten zich gezamenlijk op het tijdig leveren van begrijpelijke, objectieve en zonodig multidisciplinaire forensische analyses, met als doel de informatiepositie van de opdrachtgever te versterken.

Het NFI is een agentschap van het ministerie van Veiligheid en Justitie en ressorteert onder het Directoraat Generaal Rechtshandhaving. Het NFI verleent diensten aan klanten binnen de strafrechtsketen, zoals het Openbaar Ministerie (OM) en de politie. Ook kan een advocaat in een strafzaak de zaakofficier of de rechter-commissaris verzoeken om het NFI een onderzoek te laten uitvoeren. Het NFI levert daarnaast diensten aan andere personen of instanties, zoals de Immigratie- en Naturalisatiedienst, buitenlandse politie of justitie of aan opsporingsdiensten zoals AIVD en FIOD.

Het NFI streeft naar optimale klanttevredenheid ten aanzien van het productaanbod, de levertijden en de dienstverlening. Inhoudelijke objectiviteit en wetenschappelijke integriteit zijn daarbij belangrijke kernwaarden. Doordat het NFI objectief onderzoek verricht, is de geloofwaardigheid en betrouwbaarheid van het NFI gegarandeerd. Het NFI levert producten en diensten met een hoge toegevoegde waarde. Het NFI zet sterk in op Research & Development om state-of-the-art technologie en wetenschap te kunnen leveren. Als enige in Nederland levert het NFI een zeer breed pakket van hightech forensische diensten; er zijn binnen het NFI meer dan dertig onderzoeksgebieden.

De medewerkers van het NFI leveren een maatschappelijk relevante bijdrage aan het onderzoek in de strafrechtsketen. Ze zijn gedreven, betrokken en gepassioneerd en vervullen hun rol in de rechtspleging zo effectief en efficiënt mogelijk. De medewerkers werken binnen één organisatie, in één multidisciplinair team. Een team waarin kwaliteiten versterkt worden, waarin men van elkaar leert en waarin men zich gezamenlijk verantwoordelijk voelt voor het resultaat.

De ontwikkelingen op het gebied van forensisch onderzoek gaan snel. Behalve in de rechtszaal legt het NFI steeds vaker publieke verantwoording af in de media. Dit stelt hogere eisen aan de communicatie van het NFI. De organisatie kijkt dan ook zeer kritisch naar zichzelf. Door te investeren in kennis en innovatie speelt het NFI in op maatschappelijke en technologische ontwikkelingen. Het NFI loopt hierin, ook internationaal gezien, voorop, en wil dat blijven doen.

Informatie over de afdeling/het team

Vanaf 1 januari 2016 heeft het NFI een nieuwe organisatie-inrichting. De afdeling I&A wordt vanaf dat moment het team Informatievoorziening binnen de Divisie Bedrijfsvoering.In de huidige organisatie betreft het de functie van afdelingshoofd I&A.

Het team is op ICT-gebied verantwoordelijk voor ontwikkeling, services & operations, strategie informatievoorziening en systeembeheerVEREISTE KENNIS

Hieronder vindt u een aantal harde eisen en enige overige eisen en wensen waaraan de kandidaat moet voldoen! In de motivatie dient te worden aangetoond dat aan alle harde eisen wordt voldaan. Dat betekent: kort, puntsgewijs per eis motiveren waar deze kennis of ervaring is opgedaan en in welke periode. Daarbij moet het voldoen aan de eisen ook duidelijk en onvoorwaardelijk naar voren komen in het CV. Aanbiedingen die hieraan niet voldoen kunnen helaas niet in behandeling worden genomen.

HARDE EISEN WAARAAN KANDIDAAT MOET VOLDOEN

Academisch werk- en denkniveau met brede kennis van het vakgebied Informatisering, ICT en aanverwante vakgebieden.
Aansturen van het team in verandering. Ervaring met verandermanagement.
Ruime ervaring in leidinggeven en kennis van en ervaring met projectmatig werken, met vermogen tot programmamanagement.
Besluitvaardig, overtuigingskracht, coachend leidinggeven, klantgerichtheid, organisatiesensitiviteit en integriteit zijn belangrijke vaardigheden.
Gevraagd en ongevraagd adviseer je over de inzet van informatisering binnen het NFI. Je hebt een duidelijke visie op het belang en de rol van informatisering en de wijze waarop deze kan worden uitgevoerd. Duidelijkheid in je communicatie en een daadkrachtige aanpak zijn daarbij van essentieel belang.
Als meewerkend voorman/ vrouw steek je de handen uit de mouwen. Je schakelt dagelijks tussen beleid en uitvoering. Een pragmatische aanpak en een attitude van ‘aanpakken’ zijn daarbij noodzakelijk.
Je bent een teamplayer die een positieve bijdrage levert aan de positie en ontwikkeling van het team Informatisering en de Divisie Bedrijfsvoering binnen het NFI. Je uitstekende communicatieve vaardigheden ten behoeve van overleg met en impact op de directie, management en medewerkers komen daarbij goed van pas.

VERPLICHTE VAARDIGHEDEN

Helpdesk Eerstelijns ondersteuning en aanspreekpunt voor de gebruikers.\
Systeembeheer Alle werkzaamheden voor het beheer van de technische, niet-forensische ICT op het gebied van werkplek, servers en opslag. Voor delen van forensische ICT worden wel diensten verleend, zoals servercapaciteit, speciale werkplekstations etc.
Netwerkbeheer Alle werkzaamheden voor het beheer van de technische, niet-forensische ICT op het gebied van netwerk, inclusief verbindingen naar buiten. Natuurlijk worden wel diensten geleverd voor de aansluiting van de forensische ICT-componenten op het bedrijfsomgeving.
Applicatieontwikkeling / functioneel beheer Uitvoer van alle stappen voor het verder ontwikkelen van applicaties (de nadruk ligt momenteel met name op Promis).
Architectuur Bewaking en besturing van het complete portfolio aan applicaties en lopende projecten.
Functioneel beheer Zowel proactief als reactief beheer van de applicaties van de afdeling I&A.
Managementinformatie Bouw en onderhoud van de managementinformatie over de verschillende processen binnen het NFI.
Database Administration Databasebeheer; alle werkzaamheden die nodig zijn om de databases integer, beschikbaar, en goed bruikbaar te houden.

EXTRA INFORMATIE

Exclusiviteit is vereist 5 werkdagen vanaf het moment dat de kandidaat wordt aangeboden bij de eindklant. Wanneer de kandidaat uitgenodigd wordt voor een intakegesprek, geldt nog 3 dagen na de intake de exclusiviteit. Middels het aanbieden van potentiele kandidaten aan Quest4, gaat u akkoord met deze exclusiviteit. Bij het opstellen van de definitieve aanbieding ten behoeve van onze klant, zullen wij u vragen een offerteformulier in te vullen en te ondertekenen, waarmee u de exclusiviteit nogmaals bekrachtigd. Onze AIV zijn van toepassing op deze aanvraag en terug te vinden op onze website.

Start uiterlijk per 15 november tot en met 31 december 2015 met een optie tot verlenging tot het moment van een vaste invulling van de betreffende functie.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


7 reacties

 • Datum
  02-11-2015 11:06
  Plaats
  Capelle a/d IJssel

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  02-11-2015 11:14
  Plaats
  Bergeijk

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  02-11-2015 11:19
  Plaats
  Vledder

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  02-11-2015 12:06
  Plaats
  Amersfoort

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  02-11-2015 12:14
  Plaats
  Amsterdam

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  02-11-2015 12:30
  Plaats
  Willemstad

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  03-11-2015 07:55
  Plaats
  Zaltbommel

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten