Ketenbeheerder eHerkenning/Idensys

Intermediair
Quest4
Geplaatst op
02-11-2015
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
Den Haag
Reacties
0
Bekeken
236
Status
Gesloten
Referentie
1213

TOP-Opdrachtgevers

  • Helion IT 160 opdrachten
  • Yacht bv 32 opdrachten
  • KPN Consulting 244 opdrachten

Omschrijving

Rol Ketenbeheerder eHerkinning/Idensys
Werkniveau Senior
Locatie Den Haag
Startdatum 15-11-2015
Einddatum 31-12-2016
Aantal uren per week 16-24 uur
Publicatiedatum 02-11-2015
Aanvrager Jacqueline Slaap

PROJECTINFORMATIE

Logius is op zoek naar een ervaren ketenbeheerder voor eHerkenning/Idensys. Eenvoudig, snel, groen en betrouwbaar zaken regelen tussen overheden, burgers en bedrijven. Met als doel een betere dienstverlening, kostenbesparing en administratieve lastenverlichting. Daar gaat de overheid voor. Logius vervult hierin een centrale en leidende rol met oog voor de samenhang in de infrastructuur van de e-overheid.

Logius is de dienst digitale overheid en onderdeel van het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties. De diensten en standaarden van Logius zijn voor de gehele overheid ontwikkeld. Logius is verantwoordelijk voor het beheer, de doorontwikkeling en de overheidsbrede toepassingen van deze diensten en standaarden.

VEREISTE KENNIS

Hieronder vindt u een aantal harde eisen en enige overige eisen en wensen waaraan de kandidaat moet voldoen! In de motivatie dient te worden aangetoond dat aan alle harde eisen wordt voldaan. Dat betekent: kort, puntsgewijs per eis motiveren waar deze kennis of ervaring is opgedaan en in welke periode. Daarbij moet het voldoen aan de eisen ook duidelijk en onvoorwaardelijk naar voren komen in het CV. Aanbiedingen die hieraan niet voldoen kunnen helaas niet in behandeling worden genomen.

HARDE EISEN WAARAAN KANDIDAAT MOET VOLDOEN:

Je hebt een afgeronde hbo-opleiding informatica.

Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring op het vakgebied van Identity Management.

Je hebt kennis op het gebied van functioneel ontwerp en relevante standaarden, zoals SAML en XACML.

Je hebt ervaring met het voeren van regie binnen dienstverleningsketens.

Je bent omgevingsbewust en resultaatgericht.

Je hebt probleemoplossend vermogen en kunt planmatig werken en organiseren.

Je kunt goed samenwerken en werken onder druk.

Kennis over eHerkenning en/of Idensys is een pre.

VERPLICHTE VAARDIGHEDEN

Je draagt zorg voor de instandhouding van eHerkenning en Idensys. Je levert een essentiële bijdrage aan veilige toegang tot diensten van de e-overheid. Je zorgt dat er afspraken ontstaan tussen de betrokken partijen: overheidsdienstverleners, marktpartijen en eindgebruikers. Je geeft adviezen over proactief beheer en stuurt externe partijen aan. Je kunt de gebruikte techniek doorgronden en resultaten bereiken in een complexe omgeving. Daarnaast draag je bij aan multidisciplinaire ICT-projecten zoals inbeheernames en zorg je voor de kennisborging over producten en diensten.

Binnen het team ben je als ketenbeheerder verantwoordelijk voor (beheer)processen, waaronder het incidentproces. Zo heb je een regierol bij de afhandeling van operationele incidenten en issues en ook het doorvoeren van wijzigingen. Daarbij draag je zorg voor onder meer het opstellen van implementatieplannen, het monitoren van beveiligingsmaatregelen, het opstellen van procedures en het professionaliseren van de bestaande beheerprocessen en tools.

Je organiseert ook tests van ontwerpen en componenten van systemen, aan de hand van gestelde eisen en van risicoanalyses. Je beoordeelt de resultaten. Bij de doorontwikkeling van de systemen stel je requirements op voor wijzigingen. Ook draag je zorg voor het functioneel en technisch ontwerp. Als vraagbaak voor klanten geef je antwoorden, behartig je hun belang bij inbeheernames en zorg je voor de uitvoering van Requests for Change van klanten.

EXTRA INFORMATIE

Geplande datum gesprekken 09/10-11-2015. Kandidaat dient aanwezig te kunnen zijn op de aangegeven datum van intake. Indien dit niet het geval is, kan de kandidaat helaas niet meegenomen worden in de selectieprocedure.

Exclusiviteit is vereist 5 werkdagen vanaf het moment dat de kandidaat wordt aangeboden bij de eindklant. Wanneer de kandidaat uitgenodigd wordt voor een intakegesprek, geldt nog 3 dagen na de intake de exclusiviteit. Middels het aanbieden van potentiele kandidaten aan Quest4, gaat u akkoord met deze exclusiviteit. Bij het opstellen van de definitieve aanbieding ten behoeve van onze klant, zullen wij u vragen een offerteformulier in te vullen en te ondertekenen, waarmee u de exclusiviteit nogmaals bekrachtigd. Onze AIV zijn van toepassing op deze aanvraag en terug te vinden op onze website.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten