Implementatiespecialist Confluence

Intermediair
Quest4
Geplaatst op
02-11-2015
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
Den Haag
Reacties
1
Bekeken
186
Status
Gesloten
Referentie
1218

TOP-Opdrachtgevers

 • KPN Consulting 238 opdrachten
 • Yacht bv 32 opdrachten
 • Helion IT 160 opdrachten

Omschrijving

Rol Implementatiespecialist Confluence
Werkniveau Senior
Locatie Den Haag
Startdatum 01-01-2016
Einddatum 31-03-2016
Aantal uren per week 32
Aanvrager Jacqueline Slaap

PROJECTINFORMATIE

Eenvoudig, snel, groen en betrouwbaar zaken regelen tussen overheden, burgers en bedrijven. Met als doel een betere dienstverlening, kostenbesparing en administratieve lastenverlichting. Daar gaat de overheid voor. Logius vervult hierin een centrale en leidende rol met oog voor de samenhang in de infrastructuur van de e-overheid.

Logius is de dienst digitale overheid en onderdeel van het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties. De diensten en standaarden van Logius zijn voor de gehele overheid ontwikkeld. Logius is verantwoordelijk voor het beheer, de doorontwikkeling en de overheidsbrede toepassingen van deze diensten en standaarden.

Logius is op zoek naar een Implementatiespecialist Confluence.

VEREISTE KENNIS

Hieronder vindt u een aantal harde eisen en enige overige eisen en wensen waaraan de kandidaat moet voldoen! In de motivatie dient te worden aangetoond dat aan alle harde eisen wordt voldaan. Dat betekent: kort, puntsgewijs per eis motiveren waar deze kennis of ervaring is opgedaan en in welke periode. Daarbij moet het voldoen aan de eisen ook duidelijk en onvoorwaardelijk naar voren komen in het CV. Aanbiedingen die hieraan niet voldoen kunnen helaas niet in behandeling worden genomen.

HARDE EISEN WAARAAN KANDIDAAT MOET VOLDOEN

Je hebt een afgeronde hbo-opleiding of hoger op het gebied van informatica;
Je hebt kennis op het gebied van BiSL en ITIL;
Je hebt minimaal 5 jaar ervaring op het vakgebied;
Je hebt kennis van en ervaring met de implementatie van Confluence/Jira en met het inrichten van functioneel beheer;
Je hebt ervaring met het opstellen van handleidingen en documentatie en het geven van opleidingen;
Je hebt diepgaande kennis van het pakket Confluence/Jira en aantoonbare ervaring in het gebruik ervan;
Je hebt kennis van informatiebeveiliging en IT auditing;
Je hebt ervaring met projectmatig werken;
Ervaring met complexe omgevingen binnen de (rijks)overheid is een pre;
Je bent proactief en resultaatgericht;
Je hebt goede schriftelijke en mondelinge communicatieve vaardigheden;
Je hebt een goede beheersing van Nederlands en Engels;

VERPLICHTE VAARDIGHEDEN

Logius heeft het pakket Confluence/Jira gekozen voor het toegankelijk maken en beheren van documenten. Het pakket zal allereerst worden geïmplementeerd voor enige Logius-producten, waarbij zowel Logius als haar leveranciers toegang krijgen tot Confluence/Jira. Logius heeft het technisch beheer en applicatiebeheer uitbesteed aan een extern bedrijf. Logius zal zelf het functioneel beheer uitvoeren.

Als implementatiespecialist Confluence/Jira ben je verantwoordelijk voor het inrichten van Confluence/Jira en voor het inrichten van het functioneel beheer van Confluence/Jira. Je stelt een inrichtingsplan op voor Confluence/Jira, een beheerplan, een opleidingsplan en een implementatie-handleiding voor nieuwe toepassingen van Confluence binnen Logius. Je begeleidt het testtraject en verzorgt de opleiding aan key-users en eindgebruikers bij Logius en de betrokken leveranciers. Je werkt hierbij nauw samen met de key-users en servicemanagers, de applicatiebeheerder en de beheerafdeling van Logius, waar het beheer na een succesvolle implementatie wordt belegd. Je bent verantwoordelijk voor de inrichting van Confluence/Jira en voor het inrichten van het functioneel beheer van Confluence/Jira. Je zorgt ervoor dat alle producten voldoen aan de beheereisen van Logius.

Logius heeft voor het implementeren van Confluence/Jira een project ingericht. Je stelt met de projectleider een planning op voor de oplevering van je producten, bewaakt zelf de voortgang en rapporteert aan de projectleider. Organisatorisch word je geplaatst in het team Levering van de afdeling Toegangsdiensten.

GEDRAGSKENMERKEN

Je bent resultaatgericht. Je kunt zo handelen dat je het vooraf vastgestelde doel, product of effect bereikt;
Je bent samenwerkingsgericht. Je kunt met anderen een gezamenlijk resultaat bereiken;
Je bent omgevingsbewust. Je kunt relevante politieke, maatschappelijke en culturele ontwikkelingen waarnemen en benutten voor je eigen werk;
Je bent klantgericht. Je kunt de behoeften van de klant herkennen en hiermee rekening houden.

EXTRA INFORMATIE

Exclusiviteit is vereist 5 werkdagen vanaf het moment dat de kandidaat wordt aangeboden bij de eindklant. Wanneer de kandidaat uitgenodigd wordt voor een intakegesprek, geldt nog 3 dagen na de intake de exclusiviteit. Middels het aanbieden van potentiele kandidaten aan Quest4, gaat u akkoord met deze exclusiviteit. Bij het opstellen van de definitieve aanbieding ten behoeve van onze klant, zullen wij u vragen een offerteformulier in te vullen en te ondertekenen, waarmee u de exclusiviteit nogmaals bekrachtigd. Onze AIV zijn van toepassing op deze aanvraag en terug te vinden op onze website.

Intakes zullen plaatsvinden op 12 en 17 november 2015. Kandidaat dient aanwezig te kunnen zijn op de aangegeven datum van intake. Indien dit niet het geval is, kan de kandidaat helaas niet meegenomen worden in de selectieprocedure.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

 • Datum
  04-11-2015 15:55
  Plaats
  Almere

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten