Adviseur realisatie infrastructurele projecten

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
02-11-2015
Periode
Binnen een jaar
Budget
Open
Op locatie
Harlingen
Reacties
1
Bekeken
181
Status
Gesloten

Afrondingstoelichting

Hartelijk dank voor uw reactie. Iedereen heeft per e-mail een terugkoppeling ontvangen. Heeft u deze niet ontvangen, kijk dan in de SPAM folder of neem contact met ons op via info@matchd.nl / 033 - 204 8 204, dan kunnen wij uitzoeken waar het mis is gegaan.


Omschrijving

Startdatum

01-12-2015

Einddatum

30-11-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

32-36

Sluitingsdatum

12-11-2015 om 17:00 uur

Bij het project in Harlingen gaat de uitvoering starten. Hiervoor zijn we op zoek naar een geschikte collega voor de realisatiefase. Een collega die in het contractbeheersteam N31 acteert en die naast de risico gestuurde toetsen ook gebruikmaakt van het vehicle waarnemingen. Onze contractbeheersing is nog steeds wel gebaseerd op systeemgerichte contractbeheersing (SCB) gecombineerd met Systems Engineering (SE), maar met een nadrukkelijke koppeling richting het Werk. Het doel van de waarnemingen in relatie tot SCB is:
· het geven van inzicht in de stand van het werk wat nodig is voor o.a. het op het juiste moment inplannen van de toetsen.
· om de risico’s op basis van waarnemingen op het werk (buiten) scherper te krijgen en daarmee de juiste toetsen uit te kunnen voeren.

De adviseur realisatie infrastructurele projecten

weet (vanuit de inhoud) waar een project in de uitvoeringsfase om vraagt, handelt vanuit “best for project” en heeft aantoonbare ervaring met Waarnemen;
zorgt ervoor dat het team van de Alliantie meer zicht heeft op het Werk, zonder de ON hierbij onnodig te beperken. Het is de bedoeling dat door zijn of haar inbreng tijdig en adequaat kan worden afgedwongen dat plannen worden waargemaakt en afspraken worden nagekomen;
kan schakelen tussen ontwerp/uitvoering/expliciet werken (SE)/opleveren naar de beheerders Prorail/provincie/gemeente/RWS NN;
beschikt over de nodige overtuigingskracht en communicatieve vaardigheden (in eigen team en naar Opdrachtnemer).
In de vorige fase lag de nadruk vooral op het ontwerp, maar wel met een vooruitziende blik richting uitvoering en oplevering. De adviseur/toetser/waarnemer realisatie zal zich dus juist meer gaan richten op de uitvoering buiten, en (op)leveringen, maar ook met een nadrukkelijke focus op de borging van het ontwerp en omgevingsaspecten o.a. m.b.t. veiligheid voor onderliggend verkeer en voorkomen van hinder bij derden. Er wordt dus van je verwacht dat je veel breder kijkt dan de techniek.

Functie eisen

HBO, (werk- en denkniveau) Civiele techniek (of vergelijkbaar)
Projectervaring van minimaal 4 jaar mbt realisatiefase van bouwprojecten
Diploma VCA vol

Wensen

Werkervaring met Design en Construct contracten (D&C)
Werkervaring met Systeemgerichte Contractbeheersing (SCB)
Werkervaring in de realisatiefase van soortgelijke projecten (minimaal twee referentieprojecten)
Kennis en ervaring op het gebied van advies over veiligheid in de omgeving

Over Matchd

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers en kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

  • Datum
    10-11-2015 11:59
    Plaats
    Roden

    Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten