HP Netwerkbeheerder gezocht

Opdrachtgever
Prodicom
Geplaatst op
02-11-2015
Periode
1 tot 2 maanden
Budget
Open
Op locatie
Meppel
Reacties
1
Bekeken
335
Status
Gesloten
Referentie
PROD-NET-021115-JB

Afrondingstoelichting

Beste Marco (en Nouche),

Helaas voor deze opdracht hebben ze toch echt een wat ervarener kandidaat nodig. Ik heb vandaag ook al even gebeld met jullie kantoor, maar beiden waren niet aanwezig. Mocht er nog behoefte zijn aan tekst een uitleg, sta ik jullie graag te woord.

Met vriendelijke groet,

Jeroen Bootsman


Omschrijving

Voor onze klant zijn wij op zoek naar een HP Netwerkbeheerder die op full-time basis, voor minimaal 2 maanden, ondersteuning wil bieden, op de bestaande netwerkomgeving, bestaande uit een HP Ethernet Netwerk. Hierbij kan gedacht worden aan HP ProCurve Switches etc. Op dit moment komen ze handen tekort op hun HP netwerk omgeving. We zoeken dan ook een persoon die zelfstandig kan werken met beheerstaken van een groot HP ethernet netwerk. Omdat we echt op zoek zijn naar een ervaren kandidaat, is ons gevraagd een kandidaat aan te leveren met een HP certificering, bij voorkeur minimaal: HP ATP - FlexNetwork Solutions V3. De persoon in kwestie moet echt weten waarover hij praat. Mocht hij of zij niet in bezit zijn van een dergelijke certificering, is aantoonbare en enige jaren werkervaring met beheren van dergelijke netwerkomgevingen een must.

Beheertaken bestaan uiteraard o.a. het beheren van de netwerkomgeving (en dan zo uitgebreid mogelijk) alsmede het doorvoeren van upgrades en bieden van technische ondersteuning aan het huidige IT team.

Start van de opdracht is zo snel mogelijk. Tarief is open en wordt door ons afgestemd en bepaald op basis van de ervaring die wij terugvinden in het CV alsmede het testen van deze vaardigheden d.m.v. een eventuele assessment etc.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

  • Datum
    02-11-2015 19:30
    Plaats
    MOERDIJK

    Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten