Intermediair
Brunel
Geplaatst op
02-11-2015
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
Tilburg
Reacties
0
Bekeken
468
Status
Gesloten

TOP-Opdrachtgevers

  • Baker Tilly Berk NV 43 opdrachten
  • Yacht bv 31 opdrachten

Omschrijving

Er vindt een conversietraject plaats van ‘oude’ producten naar nieuwe producten binnen deze pakketten. Doelstellingen van de conversie zijn het zo geruisloos mogelijk converteren van bestaande klanten naar het nieuwe product Het werk van de analist die we zoeken bestaat uit een continu iteratief proces van (commerciële) scenario’s ontwikkelen samen met het projectteam, het doorrekenen van consequenties van de scenario’s voor premie en provisie en het bepalen van de (gemiddelde) afwijking van oude en nieuwe premies voor klanten. Toetsing van de scenario’s. Doel is om zo snel mogelijk tot premiescenario’s te komen waar alle stakeholders tevreden mee zijn.

Het profiel

  • WO werk- en denkniveau.

  • Zeer ruime ervaring met het gebruik van SAS Base (evt. SAS Guide) en Excel is een vereiste.

  • Teamplayer, niet alleen redeneren vanuit de eigen discipline. In staat (indien nodig) zelfstandig onder tijdsdruk goed analysewerk op te leveren.

  • Werk presentabel maken voor breed publiek (bijvoorbeeld eenvoudig grafisch weergeven van analyseresultaten);

  • Stevig in de schoenen staan in het analyseteam maar wel weten wanneer je je terughoudend op moet stellen als je als expert betrokken wordt in bijvoorbeeld overleg directie/senior management van

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten