Data analist Marketing Intelligence

Opdrachtgever
ConQuaestor
Geplaatst op
02-11-2015
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
Utrecht
Reacties
1
Bekeken
488
Status
Gesloten

TOP-Opdrachtgevers

 • Yacht bv 32 opdrachten
 • Baker Tilly Berk NV 44 opdrachten

Omschrijving

Rol: Data analist, medior/schaal10

Je komt te werken in team Marketing Intelligence. Voor team Marketing Intelligence (15fte) ga jij op projectbasis aan de slag voor de productlijn ‘Levensverzekeringen’. Jij gaat helpen om o.b.v. jouw data-analyse, samen met de projectgroep concrete acties te benoemen, waardoor wij de dienstverlening nog klantgerichter kunnen maken.• Kandidaat maakt specifiek deel uit van het subteam data-analyse (5fte). Team data-analyse bestaat uit analisten die o.b.v. ontsluiting van data uit interne datawarehouses (klant en polisinformatie) en externe bronnen (bij voorbeeld sociaal-economische data), en toepassing van voorspellende analyses of segmentatiestechnieken, oplossingen vinden voor een business uitdaging/vraag. Het is hierbij de kunst dat de kandidaat zelf in staat is om de businessvraag scherp te stellen (vraag achter de vraag scherp stellen), en helpt bij doorvertaling van analyse-insights naar acties waarmee ingespeeld wordt op de business uitdaging. Kortom, zowel data-skills (beheersing SAS/SPSS) als communicatie-/consultancyskills zijn nodig.

Achtergrond

WO bij voorkeur op het gebied van econometrie, economie, wiskunde of bedrijfskunde

 • Minstens 3-5 jaar relevante werkervaring, bij voorkeur in een corporate omgeving

 • Ervaring met SAS en/of SPSS

 • Je bent statistisch onderlegd, bij voorkeur op het gebied van voorspelmodellen (regressiemodellen en decision trees) en segmentatie-analyse.

 • Je bent commercieel ingesteld en in staat analysevragen door te vertalen naar een projectaanpak inclusief te verwachten deliverables.

 • Je bent in staat om tussentijds proactief te communiceren met stakeholders én om uiteindelijke insights te vertalen in concrete (actionable) acties.

 • Je bent zelfbewust, analytisch en onderzoekend en in staat om je bevindingen helder te communiceren naar onze business.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

 • Datum
  02-11-2015 20:01
  Plaats
  Rotterdam

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten