Projectleider PPA in car. (floating cardata)

Opdrachtgever
ICQ-Groep
Geplaatst op
02-11-2015
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
Delft
Reacties
1
Bekeken
716
Status
Gesloten
Referentie
20118128

Afrondingstoelichting

Beste relatie,

Allereerst willen wij u bedanken voor uw reactie op deze opdracht.
Uit de diverse ontvangen aanbiedingen hebben we een keuze gemaakt.

De kandidaat die wij aan onze opdrachtgever hebben voorgesteld, heeft inmiddels een persoonlijke bevestiging van aanbieding van ons ontvangen.

Mocht u deze maal niet door ons zijn geselecteerd, hopen wij toch dat u onze aanvragen blijft volgen. Wij danken u voor de genomen moeite ons uw CV en motivatie te hebben toegezonden.
Indien u nog niet in ons bestand bent opgenomen, zullen we dat spoedig doen. Wij zullen u dan proactief informeren over ons actuele aanbod van nieuwe opdrachten.

Onze opdrachten treft u tevens op onze website www.icq.careers aan onder de tab “vacatures”. Daarnaast kunt u ons aanbod volgen via Twitter, Facebook en LinkedIn.

Met vriendelijke groet,

ICQ Groep

Loolaan 22
7315 AB Apeldoorn

T 055-303 1464
E info@icq.careers
W www.icq.careers


TOP-Opdrachtgevers

 • Yacht bv 32 opdrachten
 • H Consultancy Groep b.v. 2562 opdrachten

Omschrijving

Aanvraag 20118128 Tijdelijke inhuur

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Projectleider PPA in car. (floating cardata)

Plaats in de organisatie/werkgebied

Rijkswaterstaat Centrale Informatievoorziening (RWS CIV) regisseert de levering en de ontwikkeling van diensten op het gebied van de informatievoorziening, het samenstel van gegevens, applicaties, databases en de achterliggende technische infrastructuur, op basis van de afgestemde vraag vanuit de RWS processen en onderdelen van Rijkswaterstaat. Het terrein loopt van het zorgen dat de technische specificaties voor een aanlegproject goed worden opgenomen in een contract, tot aan het inwinnen van de stroefheidsdata van het asfalt op de snelweg.

Directie Ontwikkeling Services RWS (OSR)

De directie Ontwikkeling Services RWS (OSR) is verantwoordelijk voor de 1V-dienstverlening, inclusief vernieuwingen en de grote vernieuwingsprogramma’s zoals IDVV, binnen de vastgestelde kaders en gebruikmakend van generieke bouwstenen. De directie levert geautomatiseerde gegevens & - informatiediensten door middel van applicaties en verzorgt, door het ontwikkelen en beheren van deze diensten, in feite de integratie van data en ICT tot integrale IV. De ingang voor de organisatieonderdelen ligt bij de Service afdelingen, waarbij er vanuit het bestaande serviceportfolio gekeken wordt, of de klantvraag kan worden geleverd.
Wanneer de bestaande services geen of niet volledig invulling kunnen geven aan de vraag, dan wordt de ontwikkelafdeling ingeschakeld om de service te ontwikkelen. De directie is daarmee de logische ingang voor de vraagzijde op tactisch niveau, zowel voor de verschillende organisatieonderdelen, als voor de RWS-processen. Dit geldt voorafgaand ten behoeve van de programmering, en tijdens de productie vanuit de OG-ON-relatie. Op dit gebied is verbetering nodig, zowel in het aanscherpen van de vraagsturing, als in het efficiënt en flexibel leveren van de dienstverlening.

De afdeling - Verkeersmanagement Ontwikkeling

De afdeling VM Ontwikkeling is verantwoordelijk voor de realisatie van nieuwe en vernieuwde geautomatiseerde IV services, die aansluiten op korte en lange termijn behoefte van de RWS organisatie en haar partners.

Organisatiecultuur en professionaliteit

Naast de kernwaarden van RWS (RADIO-V = resultaatgedreven, aanspreekbaar, dienstverlenend, integer, ondernemend en verbindend), vindt het management van VM Services het belangrijk dat er door de medewerkers eigenaarschap wordt getoond en er een natuurlijke neiging is om permanent te verbeteren.
Van de medewerker wordt verwacht dat hij participeert in projecten en hierin de afdeling VM Ontwikkeling kan vertegenwoordigen. Hij/zij moet de gehanteerde standaarden kunnen uitdragen en consequenties op de dienstverlening kunnen inschatten.

Taken/werkzaamheden

 1. Aansturen projectteam

 2. Aansturen van marktpartijen

 3. Adviseren over de toepassing van floating cardata

 4. Adviseren over geavanceerd netwerkmanagement en verkeersregelscenario’s

 1. Opleiding

 2. HBO/WO richting ICT, management of soortgelijk

 3. Prince2/IPMA

Werkervaring

 1. Je hebt ervaring als projectleider (>10 jaar)

 2. Ervaring met leveranciersmanagement (>5 jaar)

 1. Competenties

 2. Projectmanagementvaardigheden

 3. Organisatiesensitief

 4. Resultaatgericht

 5. Flexibel

Wensen

 1. Je hebt een grote deskundigheid op het gebied van verkeersmanagement, bij voorkeur aangevuld met kennis van industriële automatisering

 2. Ervaring met floating cardata

 3. Ervaring met het aansturen van een scrum team

Algemene informatie m.b.t. de aanvraag

Locatie

Delft

Startdatum

01 -01 -2016

Duur

31-03 -2016

Optie op verlenging

Ja

Inzet

36 uur per week

Tarief

geen indicatie

Sluitingsdatum

06-11-2015

Sluitingstijd

09:00

Hoe dient uw aanbieding verzorgd te worden?

 • CV in Word-formaat in de taal van de uitvraag;

 • Motivatie geschreven in de ik-vorm, waarin (puntsgewijs) wordt ingegaan op de aansluiting op de opdracht en opdrachteisen;

 • Uw beschikbaarheid (wanneer, hoeveel uur per week en eventuele vakantieplannen);

 • Uw uurtarief specifiek voor de onderhavige aanvraag (inclusief reis- en verblijfskosten en excl. BTW);

N.B.

 • Bij het ontvangen van uw reactie gaan we er vanuit dat uw aanbieding exclusief is. Hiermee wordt voorkomen dat uw aanbieding meerdere malen bij dezelfde opdrachtgever voor dezelfde aanvraag wordt ingediend.

 • Onvolledige aanbiedingen worden niet door ons in behandeling genomen.

 • U zult van onze zijde altijd bericht ontvangen, ook wanneer wij u niet voor de onderhavige aanvraag zullen voorstellen bij onze opdrachtgever.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

 • Datum
  08-11-2015 19:32
  Plaats
  Den Haag

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten