Manager Vergunningen

Intermediair
H Consultancy Groep b.v.
Geplaatst op
03-11-2015
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Randstad
Reacties
1
Bekeken
440
Status
Gesloten
Referentie
wpjob-826

Omschrijving

Voor een 100.000+ gemeente zoeken wij een Manager Vergunningen, die stevig inzet op het meer keten georiënteerd inrichten van de organisatie. De Manager Vergunningen stuurt de twee teams aan, zorgt voor bestuurlijke afstemming, vertegenwoordiging in stedelijke overleggen, overleg en afstemming met de gebiedsmanagers en is lid van het MT van Vergunningen, Toezicht en Handhaving (VTH). VTH bevindt zich in een proces van doorontwikkeling.

De afdeling Vergunningen is opgesplitst in twee teams: een team Bouw (25fte) en een team APV/ BW (12fte). In beide teams zijn coördinatoren aanwezig.

Het team APV/BW is verantwoordelijk voor de behandeling van vergunningen en ontheffingen op grond van de APV en Bijzondere Wetten. Dit team behandelt onder andere de aanvragen voor evenementenvergunningen (Algemeen Plaatselijke Verordening) en vergunningen op grond van de Drank- en Horecawet en de Wet op de kansspelen (Bijzondere Wetten).

Team Bouw is verantwoordelijk voor de uitvoering van de Wabo, splitsingsvergunningen, (geen Wabo) monumenten, gebruik, afwijkingen bestemmingsplan en uitvoering BAG taken.

Eisen

WO werk- en denkniveau
Minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring met leidinggeven (+25 fte), integraal management en aansturen van coördinatoren / (team)leiders
1 tot 3 jaar ervaring met, en kennis van (landelijke) wet- en regelgeving op het gebied van vergunningverlening
Minimaal 1 jaar aantoonbare ervaring met (het initiëren en leiden van) complexe veranderprocessen
Aantoonbare ervaring met het afstemmen van complexe dossiers met de bestuurlijke laag
Ervaring (> 1 jaar) in een soortgelijke functie binnen één van de G4 gemeenten
Ervaring met, en kennis van (landelijke) wet- en regelgeving op het gebied van toezicht en handhaving in de openbare ruimte

Bij het ontvangen van uw reactie gaat H Consultancy Groep b.v. er vanuit dat uw aanbieding exclusief is. Hiermee wordt voorkomen dat uw aanbieding meerdere malen bij dezelfde opdrachtgever voor dezelfde aanvraag wordt ingediend en daarmee onnodig werk verricht wordt.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

  • Datum
    04-11-2015 12:02
    Plaats
    Zoetermeer

    Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten