Data Analist

Intermediair
IP Staffing
Geplaatst op
03-11-2015
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
Tilburg
Reacties
0
Bekeken
393
Status
Gesloten
Referentie
92150254

Omschrijving

Data Analist Staf - Tilburg
 
De functie

Bij onze opdrachtgever worden nieuwe producten geïntroduceerd (zakelijke markt), met bijbehorende conversietrajecten van ‘oude’ producten naar nieuwe producten binnen deze pakketten. Doelstellingen van de conversie zijn het zo geruisloos mogelijk converteren van bestaande klanten naar het nieuwe product én het voldoen aan de beste koop-eis. Dit alles onder voorwaarde dat er voldaan wordt aan de rendementseisen van de opdrachtgever. Het werk van de analist die we zoeken bestaat uit een continu iteratief proces van (commerciële) scenario’s ontwikkelen samen met het projectteam, het doorrekenen van consequenties van de scenario’s voor premie en provisie en het bepalen van de (gemiddelde) afwijking van oude en nieuwe premies voor klanten. Toetsing van de scenario’s leiden tot een aanpassing in het scenario en nieuwe toets. Doel is om zo snel mogelijk tot premiescenario’s te komen waar alle stakeholders tevreden mee zijn.
 
Het profiel
Als Data Analist Staf heb je WO werk- en denkniveau. Zeer ruime ervaring met het gebruik van SAS Base (evt. SAS Guide) en Excel is een vereiste. Groter geheel kunnen overzien met betrekking tot de impact op de verschillende vakgebieden/bedrijfsonderdelen zoals, DS&I, Control, Marktstrategie en de klant. Teamplayer, niet alleen redeneren vanuit de eigen discipline. In staat (indien nodig) zelfstandig onder tijdsdruk goed analysewerk op te leveren. - Werk presentabel maken voor breed publiek (bijvoorbeeld eenvoudig grafisch weergeven van analyseresultaten); - Stevig in de schoenen staan in het analyseteam maar wel weten wanneer je je terughoudend op moet stellen als je als expert betrokken wordt in bijvoorbeeld overleg directie/senior management van opdrachtgever. Hiervoor moet je scherp voor ogen hebben welke belangen er spelen en vanuit welke rol je werkt; - Stress bestendig; - In staat zijn om zelf werk te plannen en flexibel te zijn in deze planning. Met name flexibiliteit is noodzakelijk; - De klant als uitgangspunt kunnen stellen. Inzicht in de wensen en behoeften van de klant. Om tot dit inzicht te komen is het belangrijk dat je over inlevingsvermogen beschikt en goed kan luisteren. Vervolgens is het van belang dat je vanuit dit inzicht weet wat de klant werkelijk nodig heeft en weet dit waar te maken.
 
Jouw afdeling
Het conversietraject vindt plaats in een projectorganisatie. Bij het project zal de begeleiding gedaan worden door een senior data analist.
Aansturing vindt plaats vanuit de projectteams (door projectleider/ opdrachtgevers).
 

Startdatum

15 november 2015

Einddatum

15 februari 2015

40 uur per week

Locatie: Tilburg

Tarief: Tussen de € 68,- en € 75,- per uur, afhankelijk van kennis en ervaring. Inclusief reiskosten, exclusief BTW

Ben je geïnteresseerd in deze functie dan ontvangen we graag je cv en motivatie toegespitst op de functie uiterlijk woensdag 4 november 10:00 uur.

Indien je sollicitatie tot een plaatsing bij onze opdrachtgever leidt, is het van belang om te weten dat wij dan per ommegaande de volgende gegevens nodig hebben:
· Kopie Geldig Identiteitsbewijs (paspoort of identiteitskaart, geldig gedurende de gehele opdracht.)
· Gewaarmerkte kopieën van het hoogst behaalde diploma en voor de functie relevante diploma’s
· Kopie VOG (aan te vragen na plaatsing)
Deze gegevens hebben wij nodig om de screening die door opdrachtgever volgt, zo snel mogelijk te kunnen uitvoeren

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten