Toezichthouder Brandveiligheid

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
03-11-2015
Periode
Binnen een jaar
Budget
Open
Op locatie
Emmeloord
Reacties
0
Bekeken
223
Status
Gesloten

TOP-Opdrachtgevers

  • Baker Tilly Berk NV 42 opdrachten
  • Yacht bv 32 opdrachten

Omschrijving

Startdatum

16-11-2015

Einddatum

16-2-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

28

Sluitingsdatum

6-11-2015 om 10:00 uur

Als toezichthouder brandveiligheid controleer je zelfstandig, aan de hand van een werkprogramma en toezichtstrategie, verleende omgevingsvergunningen brandveiligheid én gebruikvergunningen en meldingen van diverse inrichtingen. Je bezoekt daarbij locaties, rapporteert de bevindingen en legt ze vast in een geautomatiseerd systeem. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de correspondentie inclusief eerste bestuursrechtelijke aanschrijvingen (in overleg met de juridische medewerkers). Ook het uitvoeren van hercontroles om te kijken of de gewenste voorzieningen/maatregelen zijn uitgevoerd en in acht genomen, behoort tot de taken.

Functie eisen

minimaal 2 jaar werkervaring, opgedaan in de afgelopen 5 jaar als Toezichthouder Brandveiligheid is een vereiste.
in het bezit van rijbewijs B én een auto en bereid deze te gebruiken voor de werkzaamheden is een vereiste.
ruime kennis van de actuele en relevante wet- en regelgeving.
kennis van en/of werkervaring met Squit XO is een pré.
HBO-opleiding in een relevante richting (bijv. Bouwkunde) óf over een MBO-opleiding aangevuld met relevante opleidingen als Specialist brandpreventie en Specialist Risico’s en Veiligheid.
afgeronde opleiding/cursus Specialist Brandpreventie en/of Specialist Risico’s en Veiligheid.
je moet zelfstandig kunnen opereren en daadkrachtig kunnen communiceren en adviseren over geconstateerde overtredingen, de geldende wet- en regelgeving en de handhavingsprocedure met alle belanghebbenden.

Over Matchd

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers en kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten