Data Analist

Opdrachtgever
DPA IT
Geplaatst op
03-11-2015
Periode
Niet relevant
Budget
Open
Op locatie
Tilburg
Reacties
0
Bekeken
332
Status
Gesloten
Referentie
IGB51419236

Omschrijving

Functieomschrijving

Locatie

Tilburg

Duur

3 maanden met optie op verlenging

Start

15-11-2015

Uren per week

40

Tarief

€ 65,-

Heb jij als Data Analist ervaring binnen grote, corporatie omgevingen? Heb je ervaring met SAS Base en Excel, ben je stressbestendig en flexibel ingesteld? Lees dan snel verder!

Voor een eindklant in Tilburg zijn wij op zoek naar een Data Analist met ervaring met het gebruik van SAS Base. Er vindt een conversietraject plaats in een projectorganisatie. Bij het project zal de begeleiding gedaan worden door een senior data analist van de organisatie. Aansturing vindt plaats vanuit de projectteams (door projectleider/ opdrachtgevers).

Functie informatie

Men introduceert nieuwe producten binnen de zakelijke markt, met bijbehorende conversietrajecten van ‘oude’ producten naar nieuwe producten binnen deze pakketten. Doelstellingen van de conversie zijn het zo geruisloos mogelijk converteren van bestaande klanten naar het nieuwe product én het voldoen aan de beste koop-eis van de partner. Dit alles onder voorwaarde dat er voldaan wordt aan de rendementseisen van de organisatie.

Het werk van de analist die men zoekt bestaat uit een continu iteratief proces van (commerciële) scenario’s ontwikkelen samen met het projectteam, het doorrekenen van consequenties van de scenario’s voor premie en provisie en het bepalen van de (gemiddelde) afwijking van oude en nieuwe premies voor klanten. Toetsing van de scenario’s bij de verschillende stakeholders leiden tot een aanpassing in het scenario en nieuwe toets. Doel is om zo snel mogelijk tot premiescenario’s te komen waar alle stakeholders tevreden mee zijn.

Functie-eisen

  • WO werk- en denkniveau

  • Minimaal drie jaar ervaring in een soortgelijke rol

  • Zeer ruime ervaring met het gebruik van SAS Base (evt. SAS Guide)

  • Zeer ruime ervaring met het gebruik van Excel

  • Je bent flexibel ingesteld en in staat om het groter geheel te kunnen overzien met betrekking tot de impact op de verschillende vakgebieden/bedrijfsonderdelen

  • Je bent een stressbestendige teamplayer, niet alleen redeneren vanuit de eigen discipline

  • Je bent in staat (indien nodig) zelfstandig onder tijdsdruk goed analysewerk op te leveren

  • Je bent in staat je werk presentabel te maken voor breed publiek (bijvoorbeeld eenvoudig grafisch weergeven van analyseresultaten)

  • Je staat stevig in je schoenen in het analyseteam, maar weet wel wanneer je je terughoudend op moet stellen als je als expert betrokken wordt in bijvoorbeeld overleg directie/senior management van de verschillende onderdelen.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten