Toezichthouder civiel

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
03-11-2015
Periode
Binnen een jaar
Budget
Open
Op locatie
Venlo
Reacties
0
Bekeken
191
Status
Gesloten

TOP-Opdrachtgevers

  • Baker Tilly Berk NV 43 opdrachten
  • Yacht bv 31 opdrachten

Omschrijving

Startdatum

1-1-2016

Einddatum

31-3-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

20

Sluitingsdatum

17-11-2015 om 10:00 uur

Toezicht houden op werkzaamheden op het gebied van civiele werken in de openbare ruimte, uitgevoerd door aannemers.

Maximaal 20 uur per week. Feitelijke capaciteitsinzet kan sterk wisselen en hangt af van de actuele werkomvang. Er moet rekening gehouden worden dat deze zelfs periodiek kan afnemen tot 0 uur per week.

Functie eisen

Een afgeronde MBO opleiding op het gebied van civiele techniek of VOUW (Voortgezette opleiding uitvoering wegenbouw), aantoonbaar met diploma.
Een afgeronde cursus RAW.
Je beschikt over rijbewijs B en bent bereid om eigen auto, telefoon en laptop in te zetten voor het werk.
Je bent dagelijks beschikbaar, ook buiten reguliere kantoortijden, indien dit in het belang van het project noodzakelijk is.

Wensen

In de afgelopen 7 jaar, minimaal 5 jaar werkervaring als toezichthouder civiel binnen een gemeentelijke organisatie met meer dan 70.000 inwoners.
In de afgelopen 5 jaar werkervaring als toezichthouder civiel binnen minstens 2 werken met een aanneemsom van meer dan €1.000.000,-.
In het bezit van het certificaat "Verkeersmaatregelen bij werk in uitvoering".

Competenties

Je voelt je verantwoordelijk voor de projecten die gerealiseerd moeten worden. Je werkt gestructureerd en planmatig. Je bent zelfstandig. Je bent in staat problemen te analyseren, op te lossen en bent hierin beslisvaardig. Je kan, zowel mondeling als schriftelijk, goed communiceren en hebt daarbij de capaciteit om afstemming te bereiken. Je overtuigt anderen door middel van argumenten en houding bij tegengestelde belangen. Je bent in staat anderen aan te sturen.

Over Matchd

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers en kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten