Manager vergunningen

Intermediair
Van Dijk Employment Services
Geplaatst op
03-11-2015
Periode
Niet relevant
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Amsterdam
Reacties
0
Bekeken
376
Status
Gesloten
Referentie
IGB51422796

TOP-Opdrachtgevers

 • Yacht bv 31 opdrachten
 • H Consultancy Groep b.v. 2528 opdrachten

Omschrijving

Functieomschrijving
U bent een manager vergunningen met ervaring met leidinggeven (+25 fte), integraal management en aansturen van coördinatoren / (team)leiders bij een G4 gemeente.

Wie?

Onze opdrachtgever is een gemeente in Noord-Holland.

De gemeente heeft 7 stadsdelen: Centrum, Nieuw-West, Noord, Oost, West, Zuid en Zuidoost.

De stadsdeelorganisaties zijn vooral gericht op de uitvoering van stedelijk beleid. De meeste ambtenaren die in de stadsdelen werken, ziet u dan ook dagelijks op straat: de veegdienst, het onderhoud van het groen, handhaving en het ophalen van afval. Ook bij de begraafplaatsen, zwembaden en sporthallen werken meestal stadsdeelmedewerkers. De ambtenaren die in de stadsdeelkantoren werken, hebben taken op het gebied van vergunningen, toezicht en het uitvoeren van stedelijk beleid in de wijken. In elk stadsdeel zijn ook de loketten waar u bijvoorbeeld uw paspoort kunt verlengen of aangifte van geboorte kunt doen.

De afdeling Vergunningen van Stadsdeel Zuid is opgesplitst in 2 teams; een team Bouw (25fte) en een team Algemeen Plaatselijke Verordening / Bijzondere Wetten (APV / BW, 12fte). In beide teams zijn coördinatoren aanwezig.

Het team APV / BW is verantwoordelijk voor de behandeling van vergunningen en ontheffingen op grond van de APV en Bijzondere Wetten. Dit team behandelt onder andere de aanvragen voor evenementenvergunningen en vergunningen op grond van de Drank- en Horecawet en de Wet op de kansspelen (Bijzondere Wetten).

Team Bouw is verantwoordelijk voor de uitvoering van de Wabo, splitsingsvergunningen, (geen Wabo)  monumenten, gebruik, afwijkingen bestemmingsplan en uitvoering BAG-taken.

Wat?

Wat u gaat doen en wat we van u vragen, leest u hieronder.

Taken

 • U stuurt de 2 teams aan.

 • U zorgt voor bestuurlijke afstemming en vertegenwoordiging in stedelijke overleggen.

 • U hebt overleg en afstemming met de gebiedsmanagers.

 • U bent lid van het managementteam van Vergunningen, Toezicht en Handhaving (VTH).

 • VTH bevindt zich in een proces van doorontwikkeling en verwacht wordt dat juist in de komende periode stevig ingezet wordt op het meer keten georiënteerd inrichten van de organisatie.

Eisen

 • U beschikt over een hbo werk- en denkniveau, opgedaan door relevante werkervaring en/of een relevante hbo-diploma.

 • U hebt minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring met leidinggeven (+25 fte), integraal management en aansturen van coördinatoren / (team)leiders.

 • U hebt minimaal 1 jaar ervaring met, en kennis van (landelijke) wet- en regelgeving op het gebied van vergunningverlening.

 • U hebt minimaal 1 jaar aantoonbare ervaring met (het initiëren en leiden van) complexe veranderprocessen.

 • U hebt aantoonbare ervaring met het afstemmen van complexe dossiers met de bestuurlijke laag.

 • U hebt minimaal 1 jaar ervaring in een soortgelijke functie binnen één van de onderstaande G4 gemeenten.

 • U hebt ervaring met en kennis van (landelijke) wet- en regelgeving op het gebied van toezicht en handhaving in de openbare ruimte.

Deze eisen zijn harde selectiecriteria. Als u hier niet aan voldoet, heeft reageren geen zin.

Waar?

Regio Amsterdam

Wanneer?

De functie is per direct beschikbaar voor 32-36 uur per week. Deze functie is op projectbasis tot ten minste eind april 2016, met een optie tot verlenging. Eventueel kunt u deze functie als zelfstandig ondernemer uitvoeren.

Waarom?

Ter uitbreiding.

 

Hoe?

Reageer vóór maandag 9 november aanstaande.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten