Contractmanager/Projectmanager Waterbouw

Intermediair
Yacht bv
Geplaatst op
03-11-2015
Periode
Niet relevant
Budget
Open
Op locatie
Leiden
Reacties
0
Bekeken
14
Status
Gesloten
Referentie
YSC03112015

Afrondingstoelichting

Dank voor je reactie. De klant heeft een keuze gemaakt uit de aangeboden CV's en de aanvraag is gesloten.

Vriendelijke groet,

Yacht


Omschrijving

Voor de afdeling Projecten zijn wij op zoek naar een Senior Projectleider in de rol van Contractmanager (36 uur per week)

Periode: 1 november 2015 tot en met 1 november 2016.

De projectleider in de rol van Contractmanager zal ingezet gaan worden in diverse clusters van de afdeling Projecten. Momenteel heeft de afdeling Projecten een tekort aan Contractmanagers.
Gezocht wordt naar een inhuurkracht die specifiek kennis en ervaring heeft op het gebied van Contractmanagement. Dit omdat de afdeling Projecten zich ontwikkelt naar een andere vorm van projectmanagement, namelijk Integraal Projectmanagement (IPM). Projectmanager is één van de rollen binnen het IPM.

Deze inhuurkracht zal in totaal 1,0 fte de rol van Contractmanager vervullen binnen de genoemde clusters (uren schrijven op investeringsnummers). Daarnaast zal hij/zij de contractmanagers bij de afdeling Projecten “on the job”coachen/begeleiden en opleiden bij de ontwikkeling naar hun rol. Hij/zij heeft ook een belangrijke taak binnen het IPM-team waarin zij werken om de overige teamleden te coachen in bijvoorbeeld hun rolvastheid.

Tenslotte is ervaring en affiniteit met de waterbouw binnen de waterschappen een pre.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten