Consultant Bestemmingsplannen

Intermediair
Experis
Geplaatst op
03-11-2015
Periode
2 tot 6 maanden
Uurtarief
65
Op locatie
Arnhem
Reacties
0
Bekeken
394
Status
Gesloten

TOP-Opdrachtgevers

  • H Consultancy Groep b.v. 2525 opdrachten
  • Yacht bv 31 opdrachten

Omschrijving

  • Consultancyactiviteiten op het gebied van onder andere bestemmingsplannen, vergunningen, meldingen en overige toestemmingen. Organiseren van bijbehorende onderzoeken op het gebied van bijvoorbeeld flora- en fauna, NGE, archeologie, bodem, geluid etc.

  • Stakeholder- en proceduremanagement van diverse complexe projecten voor de realisatie van bijvoorbeeld nieuwe kabel- en leidingtracés, de nieuw – cq verbouw van onderstations, gasstations etc

  • Afhankelijk van de omvang van een project ben je verantwoordelijk voor het aansturen van een junior/medior consultant en deelprojectleider van de SOM-taken in het project, bewaak je de voortgang, financiën, kwaliteit en het risicomanagement. Tenslotte fungeer je als vraagbaak binnen het SOM-team op het gebied van het ruimtelijke bestuursrecht / omgevingsrecht / waterregelgeving etc.

Functie eisen Minimaal HBO met relevante opleiding, beschikt over relevante kennis van wet- en regelgeving op het gebied van ruimtelijke ordening en milieu. Je hebt minimaal vijf jaar ervaring opgedaan in het vakgebied en hebt de ambitie om je communicatieve kwaliteiten de ruimte te geven met behoud van de inhoud. Je bent een proactieve teamplayer die beschikt over goede sociale en communicatieve vaardigheden. Tevens ben je ondernemend, kostenbewust en bekend met projectmatig werken. Onze ideale kandidaat heeft ervaring opgedaan in een commerciële omgeving.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten