Manager APV/BW en Bouw

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
03-11-2015
Periode
Binnen een jaar
Budget
Open
Op locatie
Amsterdam
Reacties
1
Bekeken
253
Status
Gesloten

Afrondingstoelichting

Deze vacature is offline. Iedere sollicitant heeft inmiddels persoonlijk bericht ontvangen (per mail).
Het zou kunnen zijn dat dit bericht bij uw SPAM terecht is gekomen.

Mocht u nog vragen en/of opmerkingen hebben, horen wij dat graag.

Vriendelijke groet,
Matchd
Info@matchd.nl
033-2048204


TOP-Opdrachtgevers

 • Baker Tilly Berk NV 42 opdrachten
 • Yacht bv 32 opdrachten

Omschrijving

Startdatum

1-12-2015

Einddatum

1-5-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

32-36

Sluitingsdatum

9-11-2015 om 9:00 uur

Het team APV/BW is verantwoordelijk voor de behandeling van vergunningen en ontheffingen op grond van de APV en Bijzondere Wetten. Dit team behandelt onder andere de aanvragen voor evenementenvergunningen (Algemeen Plaatselijke Verordening) en vergunningen op grond van de Drank- en Horecawet en de Wet op de kansspelen (Bijzondere Wetten).

Team Bouw is verantwoordelijk voor de uitvoering van de Wabo, splitsingsvergunningen, (geen Wabo) monumenten, gebruik, afwijkingen bestemmingsplan en uitvoering BAG taken.

De manager stuurt de twee teams aan, zorgt voor bestuurlijke afstemming, vertegenwoordiging in stedelijke overleggen, overleg en afstemming met de gebiedsmanagers en is lid van het MT van Vergunningen, Toezicht en Handhaving (VTH).
VTH bevindt zich in een proces van doorontwikkeling en verwacht wordt dat juist in de komende periode stevig ingezet wordt op het meer keten georiënteerd inrichten van de organisatie.

Functie eisen

beschikt over een hbo werk- en denkniveau. Dit niveau is opgedaan door relevante werkervaring en/of een relevante hbo diploma.
minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring met leidinggeven (+25 fte), integraal management en aansturen van coördinatoren / (team)leiders.
tot 3 jaar ervaring met, en kennis van (landelijke) wet- en regelgeving op het gebied van vergunningverlening.
minimaal 1 jaar aantoonbare ervaring met (het initiëren en leiden van) complexe veranderprocessen.
ervaring met het afstemmen van complexe dossiers met de bestuurlijke laag.

Wensen

ervaring (> 1 jaar) in een soortgelijke functie binnen één van de onderstaande G4 gemeenten.
ervaring met, en kennis van (landelijke) wet- en regelgeving op het gebied van toezicht en handhaving in de openbare ruimte.

Over Matchd

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers en kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

 • Datum
  03-11-2015 13:51
  Plaats
  Dalfsen

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten