Ontwikkeling Drupal Projecten

Opdrachtgever
Mixcom Media Group
Geplaatst op
03-11-2015
Periode
2 tot 6 maanden
Uurtarief
70
Op locatie
Zwolle
Reacties
1
Bekeken
413
Status
Gesloten
Referentie
Senior Drupal Developer

TOP-Opdrachtgevers

 • Yacht bv 32 opdrachten
 • KPN Consulting 238 opdrachten

Omschrijving

Voor onze vestiging in Zwolle zijn wij voor 32 tot 40 uur op zoek naar een Senior Drupal developer, die op uurbasis projecten voor ons kan uitvoeren. Het gaat om een tijdelijke versterking van ons team en dus meerdere projecten.

Je hebt ervaring met het werken in object georiƫnteerde PHP frameworks, kennis van Drupal 7 en interesse in Drupal 8. Ruime ervaring met PHP, Javascript en JQuery.

Daarnaast is het volgende wenselijk

 • Kennis van Symfony 2

 • Kennis en ervaring met GIT, SSH en de Linux Terminal

 • Je geeft gevraagd en ongevraagd advies en ziet kansen dingen te verbeteren.

Het is niet noodzakelijk iedere dag op locatie te zijn, maar onze voorkeur heeft wel dat het grootste deel van de week op locatie gewerkt wordt. Tarief wordt bepaald op basis van je ervaring.

Wie zijn wij?

MixCom is een fullservice mediabedrijf dat design, techniek en inhoud op een unieke manier samenbrengt. Ons team van ervaren professionals ontwikkelt innovatieve concepten.

Tot onze belangrijkste klanten behoren o.a.: 200 Jaar Koninkrijk, Achmea, ANWB, Audax, Biohorma, Colgate-Palmolive, Droste, Elsevier, GlaxoSmithKline, Interpolis, Johnson & Johnson, Mediq, Ministerie van Buitenlandse zaken, MSD, Novartis, Pfizer, Sdu Uitgevers, Springer Media / BSL, Subway, Reed Business, Reed Business Opleidingen en Wegener. Dagelijks werken er 50 professionals aan uitdagende projecten die bijdragen aan de doelstellingen van deze bedrijven.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

 • Datum
  30-11-2015 20:43
  Plaats
  Oosterwolde

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten