Projectleider

Intermediair
H Consultancy Groep b.v.
Geplaatst op
03-11-2015
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Gelderland
Reacties
4
Bekeken
1759
Status
Gesloten
Referentie
wpjob-829

Afrondingstoelichting

Beste Freelancers,

Bedankt voor jullie belangstelling en reacties op deze opdracht. Inmiddels hebben wij een aantal kandidaten kunnen voorstellen bij onze opdrachtgever.

De freelancers die gereageerd hebben, hebben wij een persoonlijk bericht gestuurd.

Met vriendelijke groet,

Rennie Hooi
H Consultancy Groep b.v.


Omschrijving

Voor een gemeente in Gelderland zoeken wij een enthousiaste, ervaren verbindende Projectleider korte voedselketens, die met gezonde dosis ambitie een verkenning doet naar de kansen en mogelijkheden voor het verder versterken en opschalen van de korte keten in de gemeente en omstreken. Deze projectleider brengt mensen met elkaar in verbinding en is in staat koppelingen te leggen tussen bestaande initiatieven, nieuwe spelers, overheden, kennisinstellingen en andere relevante betrokkenen. De projectleider leert op pragmatische wijze van bestaande initiatieven elders en is gericht op een haalbaar en gedragen gezamenlijk resultaat.

In de Visie Food beschrijft de gemeente hoe food leidt tot een verdere versterking van de economische en sociaal-maatschappelijke kracht. Eén van de manieren om dat te bewerkstelligen is het verder versterken van de korte keten. In de gemeente worden prachtige kwaliteitsproducten geproduceerd. Betere samenwerking, betere kerkenbaarheid, een groter en meer onderscheidend aanbod en beter inspelen op de behoefte van de consument biedt veel kansen. Dit is goed voor de lokale producenten, toerisme en de lokale economie. En ook voor de gezondheid en welzijn van de inwoner.

Deze gemeente heeft de ambitie regionaal voedsel beschikbaar te maken voor veel meer mensen dan nu. Deze ambitie wordt gedeeld door verschillende ondernemers en overheden in de regio. De gemeente wil een regionaal ketenproject ontwikkelen dat invulling geeft aan regionale ambities en twee ambities uit de Visie Food:

Stimuleren dat in 2020 lokaal geproduceerde producten herkenbaar en ruim gesorteerd beschikbaar zijn en samen met agrariërs verkennen hoe het aanbod aan producten verbreed kan worden.
De mogelijkheid bieden en stimuleren dat inwoners zich beter kunnen informeren over voedsel, hoe het geproduceerd wordt, waar het vandaan komt, wat duurzaamheidsaspecten zijn en de rol die voedsel speelt voor hun gezondheid.

Taken

Het resultaat van de eerste fase is dat er een goed inzicht is verkregen in het huidige aanbod van lokaal geproduceerde voeding, de belangrijkste partners (zowel leveranciers, producenten als wederverkopers)
Een opzet voor het vervolg van het project is uitgewerkt. Deze verkenning start per direct en duurt tot en met maart 2016.

Eisen

Minimaal een afgeronde opleiding op HBO-niveau
Minimaal 3 jaar ervaring met projectleiding gebiedsontwikkeling
Aantoonbare ervaring met ketenvraagstukken en ketensamenwerking

Ervaring met bestuurlijke processen, zowel bij gemeente als Provincie

Relevant netwerk in de Food Valley

Meegeleverd portfolio met voorbeelden projectresultaten

Competenties

Pragmatisch en resultaatgericht
Empatisch vermogen. Gevoel voor verschillende belangen. In staat om te verbinden en een vertrouwensband op te bouwen met verschillende samenwerkingspartners
Ervaring met ketenvraagstukken en ketensamenwerking
Communicatief sterk, goede schriftelijke en mondeling uitdrukkingsvermogen
Zelfstandig en proactief
Faciliterend
Contacten in de FoodValley regio is een pre
Ervaring met korte ketens en ketensamenwerking

Bij het ontvangen van uw reactie gaat H Consultancy Groep b.v. er vanuit dat uw aanbieding exclusief is. Hiermee wordt voorkomen dat uw aanbieding meerdere malen bij dezelfde opdrachtgever voor dezelfde aanvraag wordt ingediend en daarmee onnodig werk verricht wordt.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


4 reacties

 • Datum
  05-11-2015 15:51
  Plaats
  Sliedrecht

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  05-11-2015 16:15
  Plaats
  de meern

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  06-11-2015 09:53
  Plaats
  Groenlo

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  09-11-2015 12:17
  Plaats
  Laag-Keppel

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten