Systeemontwerper Senior MS Dynamics CRM

Opdrachtgever
Matching Pool
Geplaatst op
04-11-2015
Periode
Binnen een week
Uurtarief
70,00
Op locatie
Zoetermeer
Reacties
0
Bekeken
45
Status
Gesloten
Referentie
Systeemontwerper Senior

TOP-Opdrachtgevers

  • KPN Consulting 238 opdrachten
  • Helion IT 161 opdrachten
  • Yacht bv 32 opdrachten

Omschrijving

Opdrachtbeschrijving

Project CRM voor Volmachten Binnen een bestaande applicatie wordt een nieuw administratiesysteem voor Volmachten ingevlochten. We zijn op zoek naar senior developers op het vlak van MS Dynamics CRM, die direct kunnen worden ingezet op de realisatie van dit project (voor inwerken is zeer beperkte / geen tijd gezien de korte doorlooptijd van het project). Het is echt van belang dat aan de persoonlijke competenties goed en volledig wordt voldaan, ervaring in ontwikkeling is een voorwaarde (er wordt geen beheerders gezocht). In een team zal nauw samengewerkt worden met interne medewerkers.

Opmerking Inleendesk: graag alert op de startdatum, snelle inzet gewenst en aanvraag staat maximaal één week open. Alle aanvragen zijn uiteraard belangrijk maar deze heeft speciale aandacht.

Functie-eisen

Kennis: * Kennis van MS dynamics CRM 2011 * Kennis van C#, SQL, XML, javascript en Html * Kennis van MS .Net 3.5-4.0, Visual studio 2012, 2013 en TFS 2013 * Kennis van moderne web technologieën zoals ajax, jquery en HTML5 is een pré * Kennis van Scrum en/of Kanban * Kennis van Volmachten is een pré * HBO of hoger, bij voorkeur in een technische richting. * Niveau systeem ontwerper (schaal 9) Overige vaardigheden: * Bevlogenheid en de wil om samen met jouw team continu te verbeteren * Klantgerichte instelling met executiekracht, analytisch en communicatief sterk. * Pro-actief en in staat je snel in te werken en aan te passen

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten