Jobhunter Regio Apeldoorn

Intermediair
Nacido Detachering
Geplaatst op
04-11-2015
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Regio Apeldoorn
Reacties
0
Bekeken
389
Status
Gesloten

Omschrijving

Wij zijn voor een gemeente in regio Apeldoorn op zoek naar een Jobhunter voor 12 uur per week.

Je hoofdtaak betreft de uitplaatsing en begeleiding van kandidaten naar (duurzaam) regulier werk en als dit nog niet haalbaar is, tijdelijk werk. Je werkt voor kandidaten die een uitkering hebben in het kader van de participatiewet. Vanuit deze doelgroep ga je op zoek naar een passende arbeidsplaats door zelf te acquireren en intensief samen te werken met de huidige wervingskanalen.

Functie-eisen

  • Minimaal een afgeronde HBO opleiding.

  • Minimaal 2 jaar werkervaring, opgedaan in de afgelopen 4 jaar met acquisitive/contacten met werkgevers, in de functie van consulent werk en/ of Intercedent en/ of jobhunter.

  • Minimaal 1 jaar werkervaring, opgedaan in de afgelopen 3 jaar met de bemiddeling van de doelgroep WWB/participatiewet.

Arbeidsvoorwaarden en Sollicitatieprocedure

Wij bieden je een marktconform salaris/tarief. Je CV wordt beoordeeld door de afdeling recruitment. Alleen bij een geschikt profiel zal er binnen 2 werkdagen contact worden opgenomen, wij nodigen je dan uit voor een kennismakingsgesprek met een recruiter. Mocht je vragen hebben over je sollicitatie kan je per email contact opnemen met de afdeling recruitment.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten