Titanium Appcelerator developer gezocht

Opdrachtgever
CycleWE.com B.V.
Geplaatst op
04-11-2015
Periode
Binnen een jaar
Budget
Open
Op locatie
Amsterdam
Reacties
0
Bekeken
369
Status
Gesloten
Referentie
CycleWE

TOP-Opdrachtgevers

  • KPN Consulting 244 opdrachten
  • Yacht bv 31 opdrachten
  • Helion IT 160 opdrachten

Omschrijving

Sta jij open voor een nieuwe uitdaging en ben je gek van fietsen of heb je zelf een racefiets of mountainbike? Dan is dit wellicht iets voor jou. Wij zoeken namelijk een cross-platform developers voor de ontwikkeling van een nieuwe, innovatieve app voor fietsers. CycleWE is een uniek en snel groeiend project dat fietsers van over de hele wereld met elkaar verbind door het sociale aspect van de sport te stimuleren en verder te ontwikkelen via mobiele en online applicaties.

CycleWE combineert strategisch denken met doelgericht handelen. Door de snelle groei is het belangrijk dat alle neuzen dezelfde kant op wijzen en acties vanuit teamverband en een gedeelde visie worden ondernomen.

Wat ga je doen?

Full time iOS & Android developer (front-end en back-end) voor het bouwen, onderhouden en perfectioneren van de CycleWE app. Binnen ons team zal je veel ruimte worden geboden om nieuwe ideeën in te brengen om ons product te verbeteren en optimaliseren. Het creëren van een solide basis welke is afgestemd op het wereldwijde groeiperspectief zal daarbij van groot belang zijn. Als ambitieuze app developer houd je van gevarieerd werk, waarbij je goed kunt meedenken met opdrachtgevers en collega’s.

Deze functie vormt de basis van ons ontwikkelingsteam. Je staat er dan ook alles behalve alleen voor, maar vormt wel het fundament voor de verdere ontwikkeling van ons platform.

Wat bieden wij jou?

End-to-end ontwikkeling van een innovatieve app voor meerdere platformen. CycleWE is een project met veel groeipotentieel en dit is de kans om hier vroeg bij te zijn en hierin mee te groeien. Ons kantoor is gevestigd naast de Amsterdam ArenA, waar je zult werken dynamische en leerzame omgeving met veel ruimte voor zelfontplooiing. Je staat aan de basis van een compact en enthousiast team dat als geheel zijn doelstellingen nastreeft.

Wie ben jij?

· Goede kennis van (en werkervaring met) Titanium (medior- of seniorniveau);
· Kennis van OOP;
· Basis kennis van JQuery, JSON, PHP en MySQL;
· Ervaring met compilen op Android en IOS;
· Goede kennis van de Engelse taal;
· De ambitie & drive om goede (en steeds beter) code te schrijven;
· Minimaal HBO werk- en denkniveau;
· Ervaring met MVC;
· Minimaal 2 jaar relevante werkervaring.

Hiermee scoor je bonuspunten:
Kennis van de fiets-/wielerindustrie, fitness industrie of sport industrie. Onze voorkeur gaat uit naar iemand die zelf fietst of heeft gefietst.

Voor de functie is sociale vaardigheden gewenst, e.g. communiceren met management & IT. Daarnaast is het van belang om te kunnen meedenken met de online/IT strategie en de koppeling kunnen leggen met business strategie. Tot slot zijn wij op zoek naar een resultaatgerichte houding die je combineert met creativiteit en een ondernemende instelling.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten