Opdrachtgever
Oke4u
Geplaatst op
04-11-2015
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Zwolle
Reacties
0
Bekeken
38
Status
Gesloten
Referentie
PP

Omschrijving

De afdeling Werk Re-integratie en Arbeidsontwikkeling van de gemeente Zwolle is op zoek naar een werkcoach voor de Zwolle Werkt Aanpak (ZWA). De ZWA is een methodische aanpak voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. De kern van de begeleiding is dat, met oog voor de persoonlijke wensen van de werkzoekende, een koers wordt uitgezet die leidt naar werk. Het doel is dat dit binnen een jaar tot succes leidt: een betaalde baan. Een progressiegerichte gespreksmethodiek is hierin leidend.

Functieomschrijving
Beheren caseload
Beoordelen per kandidaat in hoeverre zij in staat zijn om zelfstandig werk te vinden (maatwerk in relatie tot de participatiewet)
Enthousiasmeren, motiveren, stimuleren van gedragsveranderingen en coachen van uitkeringsgerechtigden in hun zoektocht naar werk
Zorgdragen voor uitstroom naar werk (binnen een termijn van 1 jaar, dan wel uitstroom naar andere activiteiten die uiteindelijk leiden tot uitstroom naar werk. Je maakt hierbij gebruik van uiteenlopende re-integratiemiddelen.
Progressiegericht werken / waarderende gespreksvoering
Maatregelenbeleid en fraude alertheid / samenwerking met collega’s van Handhaving

Persoonlijk profiel
HBO werk- en denkniveau
Minimaal 3 jaar relevante werkervaring als consulent werk met uitkeringsgerechtigden
Kennis van de Participatiewet en aanverwante wet- en regelgeving
Kennis van re-integratie instrumenten en trajecten
Een arbeidsdeskundige achtergrond is een pré i.v.m. toeleiding tot participatiebaan, garantiebaan en/of doelgroepenregister of
Een achtergrond in de uitzendwereld is een pré i.v.m. de kennis van de arbeidsmarkt in de regio / kansrijke functies en kennis over sollicitatiegesprekken
Aantoonbaar minimaal 2 jaar werkervaring, opgedaan in de afgelopen 5 jaar met GWS4all en Suite4werk.

Competenties
Je beschikt over sensitiviteit, zelfreflecterend vermogen en handelt integer. Je bent gedreven, klantgericht, stressbestendig en flexibel. Praten en schrijven gaan je makkelijk af, waarbij je gericht bent op resultaat, verbinding en samenwerking. Je hebt goed gevoel voor bestuurlijke en maatschappelijke verhoudingen en bent vooral stressbestendig, waardoor je goed kunt plannen en organiseren.

Start traject:1-12-2015
Eind traject:31-12-2016 optie verlenging 2 keer 6 mnd.

Uren per week: 36

Reageren kan tot 10-11! Met cv, motivatie en uurtarief incl. reiskosten excl. BTW

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten