specialist

Opdrachtgever
Detabase
Geplaatst op
04-11-2015
Periode
1 tot 2 maanden
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Zoetermeer/Den Haag
Reacties
1
Bekeken
316
Status
Gesloten

Omschrijving

Bijzonderheden
Bij het uitvoeren van deze opdracht is VOG verplicht: Ja

Duur

2 maanden

Startdatum

ZSM

Optie op verlenging

Ja

Locatie

Zoetermeer/Den Haag

Uren per week

36 uur

Werkzaamheden
Specialist DBA Oracle

Achtergrondinformatie

Per 1 januari 2014 is DICTU verantwoordelijk geworden voor de ICT dienstverlening van de voormalige productschappen Zuivel, Tuinbouw, Hoofdproductschap Akkerbouw en het productschap Pluimvee, Vlees en Eieren. De publieke taken van deze productschappen zijn overgedragen aan de RIjksdienst voor Ondernemend Nederland. De ICT dienstverlening is overgedragen aan DICTU. Daarbij zijn ook een aantal medewerkers van de productschappen overgegaan naar DICTU voor het continueren van de ICT dienstverlening. Per 1 januari 2015 zullen verschillende medewerkers van de voormalige productschappen binnen een nieuwe functie gaan starten terwijl de ICT dienstverlening vooralsnog ook conform de bestaande Infrastructuur en dienstverlening moet worden gecontinueerd. Om die reden is de behoefte ontstaan tot het uitbreiden van het beheerteam in Zoetermeer. Deze uitbreiding wordt gezocht in een kandidaat die gespecialiseerd is in het gecombineerde expertisegebied van UX-systemen (Linux en HP-UX) en Dba (Oracle).

Verbijzondering werkzaamheden

Het huidige werkveld bestaat in feite uit een mix van HP-UX 10.x systemen, Windows Server systemen en Oracle (11.2) databases die moeten worden beheerd voor de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.NL). De kernwoorden in dit beheer zijn "stabiliteit" en "In stand houden". Deze typering komt voort uit het besluit dat de systemen van de productschappen 1-op-1 zijn overgenomen en vervolgens in opdracht van RVO.NL worden omgezet naar het reguliere RVO platform wat eveneens in beheer is bij DICTU. In sommige gevallen wordt ook nieuwbouw gepleegd waar de kandidaat een rol speelt in de kennis overdracht of activititeit. Boventoon van de opdracht is de bestaande ICT voorziening in stand houden. De kandidaat komt bij geschikheid te werken in een team van zowel interne als externe medewerkers die variëren in expertise van allround tot specialist in hun vakgebied.

Verbijzondering kennis en vaardigheden

Hard skills: De kandidaat moet aantoonbaar gecertificeerd Oracle DBA zijn vanaf versie 11g met kennis van zowel windows als linux platformen. Dit is een harde eis. Het is een pré als de kandidaat ook beschikt over bij voorkeur certificering maar zeker aantoonbare ervaring op het gebied van HP-UX 10.x.
Soft skills: de medewerker moet communicatief vaardig zijn in woord en geschrift, het vermogen en geduld hebben om anderen te overtuigen en te instrueren binnen het expertisegebied. Daarnaast moet de medewerker een professioneel kritische houding kunnen aannemen, maar toch open staan voor alternatieve oplossingen of ideeën. Ook zijn de competenties teamplayer, maar ook zelfstandig, initiatief nemen, klantgericht, samenwerken en helicopterview van belang

Verbijzondering competenties

De beheerorganisatie in Zoetermeer is ontstaan door samenvoeging van de ICT-afdelingen van de voormalige productschappen die ieder een eigen cultuur, werkwijze en normenkader hadden. Dit werkt ook door bij de klantorganisatie. Hierbij spelen tact, empathie, communicaiteve vaardigheiden een rol. Maar ook zaken als helicopterview en coaching.

Overige eisen

De omgeving en beheersituatie is afwijkend dat binnen de reguliere DICTU kaders. Om die reden is het slechts in uitzonderlijke gevallen mogelijk om werkplek onafhankelijk de werkzaamheden uit te voeren.
De dienstverlening aan RVO.NL is gemaximeerd tot Basis24. Dit betekent in deze situatie dat snel moet worden gereageerd op voorkomende incidenten en/of wijzigingen en niet zozeer op een beschikbaarheid van 24*7. De openingstijdens lopen van 08:00 tot 17:30. Hierdoor zal in een verschoven dienstrooster worden gewerkt en betekent dit dat aanwezigheid om 08:00 bij toerbeurt een eis is.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

  • Datum
    06-11-2015 15:24
    Plaats
    \'sGravenhage

    Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten