Marketing & Communicatie Officer

Intermediair
Angela Broek
Geplaatst op
04-11-2015
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Den Haag
Reacties
2
Bekeken
487
Status
Gesloten

Omschrijving

Kun jij met inspiratie en bezieling een (her)kenbaar nieuw gezicht geven aan het Museum voor Communicatie, dan is dit de baan voor jou:

Innovatieve Marketing & Communicatie Officer

In de komende elf maanden ondergaat het Museum voor Communicatie een totale metamorfose, die eind september 2016 resulteert in een grote opening. Tijdens deze periode zet jij het museum op de kaart als museum-nieuwe-stijl: een communicatie-hub over de impact van communicatie op mens en maatschappij. Je zet je met lef en op inspirerende wijze in voor de succesvolle lancering van het ‘nieuwe’ museum. Strategie en planning vind je vanzelfsprekend; tegelijk ben je overtuigend, niet bang om buiten de gebaande paden te treden, een teamspeler, kun je snel schakelen en ben je edgy in de uitvoering!

Het Museum voor Communicatie staat aan het begin van een transformatie van museum naar een hedendaagse en inspirerende communicatie-hub en interactieve experience, waarin op vraag-gestuurde wijze de impact van communicatie op mens en maatschappij voor een breed publiek aan de orde gesteld wordt.
Wij sluiten aan bij wat er in de samenleving, in de markt en bij het publiek speelt, maar agenderen ook proactief veel zelf en streven er steeds naar verwachtingen te overtreffen.
Het museum als communicatie-hub wordt een ontmoetingsplek waar iedereen welkom is en waar publiek, partners en professionals samenkomen om kennis, expertise en ervaringen te delen.
De bezoeker kan iedereen zijn. Het museum heeft een uitgebreide doelgroepenanalyse gemaakt en kiest ervoor zich te richten op een breed publiek van particuliere tot zakelijke bezoekers, van jong tot oud, van nostalgiezoekers tot ‘early adaptors’.

Profiel
Op alle gebieden van marketing en communicatie heb je je sporen ruim verdiend. Je vindt het leuk om zowel strategie uit te zetten als ook de uitvoering te doen. Social media zijn voor jou ‘a way of life’. Je steekt je nek uit en je ziet het bedenken van steeds nieuwe manieren van communicatie met je doelgroepen als een sport. Je staat midden in de wereld en hebt een brede interesse, maar ook heb je het vermogen om feilloos te filteren wat wel of niet relevant is voor het museum. Deze antenne staat altijd aan, net als de museumexperience die online 24/7 doorgaat na sluitingstijden van het museumgebouw!

Deskundigheid

 • HBO/WO Marketing & Communicatie opleiding;

 • Minimaal 5 jaar ervaring;

 • Generalist op alle gebieden van marketing en communicatie, ook online en social media;

 • Ervaring met zowel strategie als uitvoering;

 • Een goede teamspeler, die ook voor zijn/ haar eigen zaak staat;

 • Commercieel ondernemend en een natuurlijke netwerker;

 • Goede beheersing van de Nederlandse en de Engelse taal in woord en geschrift;

 • Affiniteit met de culturele sector (kennis en/of ervaring is geen vereiste).

De functie is voor 32 uur per week en kan ook op ZZP-basis worden ingevuld. Salaris/ uurtarief in overleg te bepalen.
Stuur uiterlijk maandag 16 november 2015 je cv en motivatie en overtuig ons dat jij bent wie we zoeken!

De eerste ronde gesprekken vindt plaats op woensdag 25 en/ of vrijdag 27 november 2015.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


2 reacties

 • Datum
  08-11-2015 18:22
  Plaats
  Huizen

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  09-11-2015 22:25
  Plaats
  Bentveld

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten