2x Sr. Cognos Specialist (SB)

Intermediair
FixedToday
Geplaatst op
04-11-2015
Periode
2 tot 6 maanden
Uurtarief
72
Op locatie
Nee
Reacties
0
Bekeken
34
Status
Gesloten

TOP-Opdrachtgevers

  • KPN Consulting 243 opdrachten
  • Yacht bv 31 opdrachten
  • Helion IT 160 opdrachten

Omschrijving

Rol

Sr. Cognos specialist

FTE

2 x 36 uur (We zijn dus op zoek naar twee personen)

Startdatum

9-11-2015

Duur

3 tot 6 maanden

Locatie

Tilburg

Max inkooptarief

72

Deadline 5-11-2015 17:00

Taakomschrijving
Ontsluiten managementinformatie door middel van Cognos via Scrum systematiek. Voor het eind van dit jaar wordt het management dashboard 2.0 opgeleverd en wordt een inventarisatieronde gestart bij alle afdelingen en afdelingsoverstijgende projecten (MJP, Grex, 3D en dergelijke). Doel is relevante kengetallen en indicatoren te bepalen.
De uitkomsten van deze inventarisatie worden kritisch getoetst en geprioriteerd door de Stuurgroep Managementinformatie. Vervolgens worden ze door de Cognos-specialisten uitgewerkt in dashboards. Elke twee weken vindt er een nieuwe oplevering plaats die vooraf is getoetst door de betrokken afdelingen/projecten en adviseurs van INF en P&C. Alles wat wordt opgeleverd is dus meteen bruikbaar. Hiermee volgen we de Scrum-methodiek voor softwareontwikkeling, die ook steeds vaker buiten de IT wordt toegepast. Op basis van de geprioriteerde wensenlijst (met kengetallen en indicatoren) bepalen de bouwers wat ze per sprint kunnen opleveren en bouwen dat.

Functie-eisen
Ruime ervaring (senior niveau) van Cognos en ervaring met Scrum methodiek van opleveren. Ervaring met performance-optimalisatie van Cognos is een pre.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten