Business Analist

Opdrachtgever
DPA IT
Geplaatst op
04-11-2015
Periode
Niet relevant
Budget
Open
Op locatie
Tilburg
Reacties
0
Bekeken
935
Status
Gesloten
Referentie
IGB51526957

TOP-Opdrachtgevers

  • H Consultancy Groep b.v. 2525 opdrachten
  • Yacht bv 31 opdrachten

Omschrijving

Locatie

Tilburg

Start

z.s.m.

Duur

15-12-2015 met optie op verlenging

Uren per week

40

Functieomschrijving
Als Business Analist analyseer je de bedrijfsprocessen en informatiebehoefte van de klant en vertaal je deze in concrete oplossingen en projecten op het gebied van organisatie, proces en ICT. Je ondersteunt bij het analyseren van klantwensen en verkent oplossingen op het gebied van organisatie, processen en automatisering. Je levert een bijdrage aan de analyse van de informatiebehoefte. Daarnaast lever je input voor business cases en Business Informatie Plannen.

Je ondersteunt bij het opstellen van business- en user-requirements en acceptatie criteria. Je levert input voor procesontwerpvoorstellen. Je beschrijft huidige en gewenste situatie voor het bancaire domein. Ook lever je een bijdrage aan de validatie van organisatieontwerp, procesontwerp en automatiseringsoplossingen voordat deze naar de klant worden verzonden. Je bewaakt de implementatie van requirements aan de BIP’s en beheert documentatie (requirements, procesontwerp, organisatieontwerp, automatiseringsoplossing). Tevens werk je mee aan pakketselecties voor de ondersteuning van bedrijfsprocessen.

Functie-eisen

  • Je hebt minimaal een HBO/WO werk- en denkniveau;

  • Je hebt kennis en ervaring met de financiële dienstverlening & het bankwezen;

  • Je hebt kennis en ervaring met businessanalyse van Hypotheken & Sparen;

  • Je hebt ervaring met procesvastlegging en -modelleertooling (bij voorkeur ARIS);

  • Je hebt kennis en ervaring met debiteuren- en bijzonder beheer processen (hypotheken is een pré).

Verder ben je een stevige persoonlijkheid, klant- en resultaatgericht, initiatiefrijk en nauwkeurig. Daarnaast ben je communicatief sterk, vasthoudend en heb je een hands-on instelling. Binnen de organisatie stelt men het klantbelang centraal. Dit betekent dat men alleen producten en diensten aanbieden met toegevoegde waarde voor de klant op de lange termijn. Het is daarom belangrijk dat je in deze functie de belangen van de klant onderkent en zichtbaar afweegt ongeacht of je nu direct of indirect klantcontact hebt. Je geeft de klant wat hij/zij werkelijk nodig heeft. Dit vereist een groot overtuigend vermogen en een goed inzicht in de wensen en behoeften van de klant. Om tot dit inzicht te komen is het belangrijk dat je over inlevingsvermogen beschikt en goed kan luisteren. Vervolgens is het van belang dat je vanuit dit inzicht weet wat de klant werkelijk nodig heeft en weet dit waar te maken.

Bedrijfsomschrijving
De organisatie is verantwoordelijk voor de mid- en backoffice activiteiten op het gebied van hypotheken en spaarproducten ten behoeve van Hypotheken. De afdeling waarbinnen de functie valt is binnen de organisatie verantwoordelijk voor het proactief en organisatiebreed adviseren, initiëren, coördineren en realiseren van mogelijke verbeteringen en veranderingen van processen, organisatie en systemen.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten