Bedrijfsanalist

Intermediair
IP Staffing
Geplaatst op
04-11-2015
Periode
2 tot 6 maanden
Uurtarief
62,50
Op locatie
Tilburg
Reacties
2
Bekeken
310
Status
Gesloten
Referentie
92150256

Omschrijving

Bedrijfsanalist

Als Bedrijfs Analist analyseer je de bedrijfsprocessen en informatiebehoefte van de klant en vertaal je deze in concrete oplossingen en projecten op het gebied van organisatie, proces en ICT. Je ondersteunt bij het analyseren van klantwensen en verkent oplossingen op het gebied van organisatie, processen en automatisering. Je levert een bijdrage aan de analyse van de informatiebehoefte. Daarnaast lever je input voor business cases en Business Informatie Plannen. Je ondersteunt bij het opstellen van business- en user-requirements en acceptatie criteria. Je levert input voor procesontwerpvoorstellen. Je beschrijft huidige en gewenste situatie voor het bancaire domein. Ook lever je een bijdrage aan de validatie van organisatieontwerp, procesontwerp en automatiseringsoplossingen voordat deze naar de klant worden verzonden. Je bewaakt de implementatie van requirements aan de BIP’s en beheert documentatie (requirements, procesontwerp, organisatieontwerp, automatiseringsoplossing). Tevens werk je mee aan pakketselecties voor de ondersteuning van bedrijfsprocessen.
 
Het profiel
Wij zijn op zoek naar een kandidaat die zich herkent in onderstaande: - Je hebt minimaal een HBO/WO werk- en denkniveau; - Je hebt kennis en ervaring met de financiele dienstverlening & het bankwezen; - Je hebt kennis en ervaring met businessanalyse van Hypotheken & Sparen; - Je hebt ervaring met procesvastlegging en -modelleertooling (bij voorkeur ARIS); - Je hebt kennis en ervaring met debiteuren- en bijzonder beheer processen (hypotheken is een pré). Verder ben je een stevige persoonlijkheid, klant- en resultaatgericht, initiatiefrijk en nauwkeurig. Daarnaast ben je communicatief sterk, vasthoudend en heb je een hands-on instelling. Binnen Achmea stellen wij het klantbelang centraal. Dit betekent dat wij alleen producten en diensten aanbieden met toegevoegde waarde voor de klant op de lange termijn. Het is daarom belangrijk dat je in deze functie de belangen van de klant onderkent en zichtbaar afweegt ongeacht of je nu direct of indirect klantcontact hebt. Je geeft de klant wat hij/zij werkelijk nodig heeft. Dit vereist een groot overtuigend vermogen en een goed inzicht in de wensen en behoeften van de klant. Om tot dit inzicht te komen is het belangrijk dat je over inlevingsvermogen beschikt en goed kan luisteren. Vervolgens is het van belang dat je vanuit dit inzicht weet wat de klant werkelijk nodig heeft en weet dit waar te maken.
 
Jouw afdeling
Achmea Bank is verantwoordelijk voor de mid- en backoffice activiteiten op het gebied van hypotheken en spaarproducten ten behoeve van Centraal Beheer Achmea en Woonfonds Hypotheken. De afdeling Proces-&VeranderManagement (P&VM) is binnen Achmea Bank verantwoordelijk voor het proactief en bankbreed adviseren, initiëren, coördineren en realiseren van mogelijke verbeteringen en veranderingen van processen, organisatie en systemen.
 
Wij bieden
Een functie voor de periode van zo spoedig mogelijk tot 15 december 2015 voor 36 uur per week, locatie Tilburg.

Uurtarief tussen de 60 en 65 euro incl. reiskosten, excl. BTW. Tarief wordt uiteindelijk bepaald aan de hand van kennis en vaardigheden.

Interesse? Graag ontvangen wij je cv voorzien van een op de functie toegespitste motivatie uiterlijk maandag 9 november 10.00 uur.

Indien je sollicitatie tot een plaatsing bij onze opdrachtgever leidt, is het van belang om te weten dat wij dan per ommegaande de volgende gegevens nodig hebben:
· Kopie Geldig Identiteitsbewijs (paspoort of identiteitskaart, geldig gedurende de gehele opdracht.)
· Gewaarmerkte kopieën van het hoogst behaalde diploma en voor de functie relevante diploma’s
· Kopie VOG (aan te vragen na plaatsing)
Deze gegevens hebben wij nodig om de screening die door opdrachtgever volgt, zo snel mogelijk te kunnen uitvoeren.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


2 reacties

 • Datum
  05-11-2015 10:37
  Plaats
  Rotterdam

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  07-11-2015 19:54
  Plaats
  Waalre

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten