Test plan Designer Slimme Meters

Intermediair
Dekimo Experts
Geplaatst op
04-11-2015
Periode
Binnen een jaar
Budget
Meer dan 15.000 euro
Op locatie
Mechelen
Reacties
1
Bekeken
393
Status
Gesloten
Referentie
SLIMETST-BE

TOP-Opdrachtgevers

 • WTS Detachering 27 opdrachten
 • Yacht bv 31 opdrachten
 • KPN Consulting 244 opdrachten
 • Novaccent 21 opdrachten

Omschrijving

Opstellen van testspecificaties als onderdeel van een lastenboek voor aankoop en uitrol van slimme meters (elektriciteit, gas; later ook warmte en pulse). Werk houdt in dat lastenboeken en technische specificaties bestudeerd worden in functie van haalbare acceptatiecriteria. Verder zal de consultant de nodige testcases opstellen in lijn met technische vereisten en specs, alsook de te volgen procedures bij het testen. Dat alles moet deel uitmaken van een testsysteem en testframework voor compliance van de slimme meters.
Kandidaat moet minstens 5 tot 10 jaar ervaring hebben in het opstellen van lastenboeken en testspecificaties (ISTQB certificatie), uiteraard in het domein van slimme meters (M-Bus, DLMS, IDIS, OMR, DSMR). Grondige kennis van het Engels is vereist, aangezien documenten in het Engels geschreven moeten worden.
Starten 23/11/15, tot 31/8/16, geschatte effort: 160 dagen, flexibel te presteren (tussen de 10 en de 20 dagen per maand).

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

 • Datum
  05-11-2015 10:28
  Plaats
  Den Haag

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten