Adviseur duurzaamheid

Intermediair
International Service Group
Geplaatst op
04-11-2015
Periode
1 tot 2 maanden
Budget
Open
Op locatie
Ede
Reacties
2
Bekeken
821
Status
Gesloten
Referentie
Adviseur Duurzaamheid

Omschrijving

Opdracht omschrijving

Binnen de gemeente Ede is de afdeling Beleid, Infrastructuur en Milieu verantwoordelijk voor het maken van beleid op gebied van specialistische vakgebieden zoals, verkeer, groen- en wegenonderhoud, geluid, bodem, energie/klimaat, water en riolering. Daarnaast adviseren de adviseurs van deze afdeling over visies, ruimtelijke projecten en plannen ten behoeve van de ruimtelijke inrichting, de woon-, werk- en leefomgeving en vormgeving van Ede. De afdeling Beleid Infrastructuur en Milieu heeft circa 20 medewerkers.

De adviseur duurzaamheid adviseert op het gebied van duurzaamheid, voornamelijk rond de thema’s duurzame energie en energiebesparing in de bestaande bouw. Je bent in staat om leiding te geven aan projecten. Je bent verantwoordelijk voor het realiseren van diverse onderdelen van het Edese duurzaamheidsprogramma, zoals bijv. de wijkaanpak (energiebesparing), maken van een Routekaart ‘Hoe naar energieneutraliteit?’ en het organiseren van een Platform Ede Energieneutraal. Je stimuleert en regisseert participatie en interactie met partijen en organisaties uit de samenleving, die een bijdrage leveren aan de duurzaamheidsambities van Ede.

Degenen die uitgenodigd worden voor een kennismakingsgesprek ontvangen hierover op 17 november na de middag bericht. De gesprekken staan gepland op vrijdag de 20e.

Kandidaat omschrijving
Je beschikt over een relevante opleiding op minimaal Hbo-niveau. Je bent in staat om zelfstandig te adviseren rond de thema’s duurzame energie en energiebesparing in de bouw, en projecten rond deze thema’s uit te voeren en begeleiden. Je bent daarbij vernieuwend en creatief in je oplossingen en goed in staat om risico’s in te schatten en belangen af te wegen. Je hebt aantoonbaar tenminste 5 jaar ervaring binnen het domein van milieu/duurzaamheid, voornamelijk op het gebied van energie/klimaat. Je bent op de hoogte van actuele ontwikkelingen op je vakgebied en hebt een uitstekend gevoel voor politiek bestuurlijke en ambtelijke verhoudingen. Je bent extern gericht en bezit overtuigingskracht en ondernemingszin. Bovendien ben je in staat zowel zelfstandig als in teamverband te werken en heb je uitmuntende communicatieve en sociale vaardigheden.

Inhoudelijke CV eisen

U voegt een CV van maximaal 3 pagina's A4 toe. Het CV is in het Nederlands gesteld.

Relevante opleiding op minimaal HBO niveau (op CV aantoonbaar)

Tenminste 5 jaar ervaring binnen het domein van milieu/duurzaamheid, voornamelijk op het gebied van energie/klimaat (op CV aantoonbaar)

Aantoonbaar zelfstandig kunnen adviseren rond de thema's duurzame energie en energiebesparing in de bouw, maar ook aantoonbaar projecten rond deze thema’s uit te voeren en begeleiden.

Inhoudelijke CV wensen
kennis van gemeentelijke organisatie (gevoel voor bestuurlijke en ambtelijke verhoudingen)

Meegeleverd portfolio met voorbeelden projectresultaten

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


2 reacties

 • Datum
  05-11-2015 08:16
  Plaats
  Rotterdam

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  10-11-2015 13:10
  Plaats
  Amsterdam

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten