Adviseur duurzaamheid

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
05-11-2015
Periode
Binnen een jaar
Budget
Open
Op locatie
Ede
Reacties
1
Bekeken
378
Status
Gesloten

Afrondingstoelichting

Hartelijk dank voor uw reactie. Iedereen heeft per e-mail een terugkoppeling ontvangen. Heeft u deze niet ontvangen, kijk dan in de SPAM folder of neem contact met ons op via info@matchd.nl / 033 - 204 8 204, dan kunnen wij uitzoeken waar het mis is gegaan.


TOP-Opdrachtgevers

 • H Consultancy Groep b.v. 2516 opdrachten
 • Yacht bv 32 opdrachten

Omschrijving

Startdatum

23-11-2015

Einddatum

31-12-2015

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

36

Sluitingsdatum

13-11-2015 om 17:00

De adviseur duurzaamheid adviseert op het gebied van duurzaamheid, voornamelijk rond de thema’s duurzame energie en energiebesparing in de bestaande bouw. Je bent in staat om leiding te geven aan projecten. Je bent verantwoordelijk voor het realiseren van diverse onderdelen van het Edese duurzaamheidsprogramma, zoals bijv. de wijkaanpak (energiebesparing), maken van een Routekaart ‘Hoe naar energieneutraliteit?’ en het organiseren van een Platform Ede Energieneutraal. Je stimuleert en regisseert participatie en interactie met partijen en organisaties uit de samenleving, die een bijdrage leveren aan de duurzaamheidsambities van de gemeente.

Functie eisen

Relevante opleiding op minimaal HBO niveau.
Tenminste 5 jaar ervaring binnen het domein van milieu/duurzaamheid, voornamelijk op het gebied van energie/klimaat.
Zelfstandig kunnen adviseren rond de thema's duurzame energie en energiebesparing in de bouw, maar ook projecten rond deze thema’s uit te voeren en begeleiden.
Kennis van gemeentelijke organisatie (gevoel voor bestuurlijke en ambtelijke verhoudingen) is een wens.

Over Matchd

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers en kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

 • Datum
  06-11-2015 10:42
  Plaats
  Nieuw Vennep

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten