Projectleider korte voedselketens

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
05-11-2015
Periode
Binnen een jaar
Budget
Open
Op locatie
Ede
Reacties
0
Bekeken
501
Status
Gesloten

TOP-Opdrachtgevers

  • Yacht bv 31 opdrachten
  • H Consultancy Groep b.v. 2546 opdrachten

Omschrijving

Startdatum

1-12-2015

Einddatum

31-12-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

36

Sluitingsdatum

11-11-2015 om 9:00 uur

De afdeling Werk Re-integratie en Arbeidsontwikkeling van de gemeente is op zoek naar een werkcoach voor de ZWA. De ZWA is een methodische aanpak voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. De kern van de begeleiding is dat, met oog voor de persoonlijke wensen van de werkzoekende, een koers wordt uitgezet die leidt naar werk. Het doel is dat dit binnen een jaar tot succes leidt: een betaalde baan. Een progressiegerichte gespreksmethodiek is hierin leidend.

Taken

Beheren caseload.
Beoordelen per kandidaat in hoeverre zij in staat zijn om zelfstandig werk te vinden (maatwerk in relatie tot de participatiewet).
Enthousiasmeren, motiveren, stimuleren van gedragsveranderingen en coachen van uitkeringsgerechtigden in hun zoektocht naar werk.
Zorgdragen voor uitstroom naar werk (binnen een termijn van 1 jaar, dan wel uitstroom naar andere activiteiten die uiteindelijk leiden tot uitstroom naar werk. Je maakt hierbij gebruik van uiteenlopende re-integratiemiddelen.
Progressiegericht werken / waarderende gespreksvoering.
Maatregelenbeleid en fraude alertheid / samenwerking met collega’s van Handhaving.

Functie eisen

een afgeronde HBO opleiding.
minimaal 3 jaar werkervaring, opgedaan in de afgelopen 5 jaar als werkcoach en/ of consulent werk en/ of re-integratieconsulent.
werkervaring, opgedaan in de afgelopen 2 jaar, met de participatiewet en/ of wet werk en bijstand.

Wensen

minimaal 1 jaar werkervaring, opgedaan in de afgelopen 5 jaar als werkcoach en/of consulent werk en/of re-integratieconsulent binnen een gemeente.
minimaal 1 jaar werkervaring, opgedaan in de afgelopen 5 jaar binnen de commerciële arbeidsbemiddeling in de functie van Consulent Werving & Selectie en/of Intercedent en/of Jobhunter.
werkervaring, opgedaan in de afgelopen 5 jaar, met GWS4all en/ of Suite4werk.

Competenties

Je beschikt over sensitiviteit, zelfreflecterend vermogen en handelt integer. Je bent gedreven, klantgericht, stressbestendig en flexibel. Praten en schrijven gaan je makkelijk af, waarbij je gericht bent op resultaat, verbinding en samenwerking. Je hebt goed gevoel voor bestuurlijke en maatschappelijke verhoudingen en bent vooral stressbestendig, waardoor je goed kunt plannen en organiseren.

Over Matchd

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers en kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten