ontwikkelaar

Opdrachtgever
Detabase
Geplaatst op
05-11-2015
Periode
1 tot 2 maanden
Budget
Op uurbasis
Op locatie
veenendaal
Reacties
0
Bekeken
21
Status
Gesloten

Omschrijving

Bijzonderheden
Werkzaamheden
Oracle Service Bus (OSB) Ontwikkelaar / IT-Integratiespecialist

Startdatum

zsm

Duur

31-12-2015 met optie tot verlenging

Locatie

Veenendaal

Ben jij medior integratie-analist of programmeur en wil jij doorgroeien tot een Service Oriented Architecture (SOA) integratiespecialist? Past een internationale werkomgeving met ruimte voor ambitie en aandacht voor resultaat goed bij jou? Dan gaan we graag met je in gesprek!

Als retailer kun je vandaag de dag niet zonder een soepel werkend E-commerceplatform dat meegroeit met de laatste ontwikkelingen. Onze opdrachtgever is dan ook gestart met de vervanging van onze webshops en marketingwebsites voor al onze business units in Nederland, Engeland, Frankrijk, Spanje en Oekraïne. Dit project vergt een nieuwe SOA-integratie met het bestaande applicatielandschap, waarbij gebruik wordt gemaakt van de OSB.

Als OSB Ontwikkelaar / IT-Integratiespecialist help jij bij de technische aansluiting van het nieuwe E-commerceplatform op het bestaande applicatielandschap. Samen met jouw collega’s zorg je ervoor dat onze verschillende Enterprise Resource Planning- en Warehouse Managementsystemen op elkaar aansluiten en realtime gegevens kunnen uitwisselen. Het resultaat van jouw werk? Zichtbare verbeteringen in de werking van bijvoorbeeld onze webshops of klantenkaartsystemen!

Omdat deze nieuwe integratieoplossing steeds breder wordt ingezet, groeit ook de vraag naar SOA-integratiekennis binnen onze internationale IT-organisatie. Vanuit jouw vakkennis ben jij dan ook de verbindende schakel tussen onze onze System Integrators en andere IT-ers in verschillende landen. Jij zorgt er mede voor dat alles op de juiste manier samen komt in de OSB.

Jouw werkzaamheden bestaan uit het

  • implementeren van nieuwe integratie-oplossingen en het beheren van onze OSB-integratieomgevingen;

  • meenemen van de organisatie in het ‘SOA-gericht denken’ door samen nieuwe oplossingen uit te werken die aan de nieuwste SOA-standaarden voldoen;

  • inbrengen van technische kennis op het gebied van applicatieservers, netwerken en protocollen;

  • geven van support aan onze (lokale) SI-partner(s) op het gebied van versiebeheer en Continuous Integration.

Wat vragen wij van jou?

  • Een afgeronde opleiding op HBO/WO-niveau richting ICT.

  • Kennis van en ervaring met SOA middleware (incl. standaarden als XML/XSD/WSDL/JMS) en kennis van Oracle SQL.

  • 1 tot 3 jaar werkervaring met het opzetten en beheren van applicaties/webservers (Weblogic / Tomcat) in een Linux-omgeving.

  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk.

  • Siebel-kennis en ervaring met tools en technieken als Jenkins, Newrelic, Eclipse, Ant en Maven zijn een pre. Met een leergierige instelling en de bereidheid om jezelf nieuwe kennis eigen te maken kun je bij ons echter ook aan de slag!

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten