Gui Clientside Engineer

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
05-11-2015
Periode
Binnen een jaar
Budget
Open
Op locatie
Meppel
Reacties
0
Bekeken
248
Status
Gesloten

TOP-Opdrachtgevers

  • Yacht bv 32 opdrachten
  • KPN Consulting 237 opdrachten
  • Helion IT 160 opdrachten

Omschrijving

Startdatum

01-02-2016

Einddatum

31-07-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

36

Sluitingsdatum

12-11-2015 om 17:00 uur

De Informatievoorziening (IV) van de Politie is aan sterke verandering onderhevig. Het cluster OPP houdt zich bezig met de vernieuwing van de informatievoorziening voor het operationeel politie proces, waarmee een robuuste informatievoorziening en uitfasering van de huidige ‘oude’ informatiesystemen wordt bereikt.

Er wordt gewerkt met agile/SCRUM (en waterval waar nodig). Dit betekent dat (vrijwel) fulltime inzet verwacht wordt. Omdat het al snel enkele maanden kost voordat een team zijn maximale effectiviteit heeft bereikt, wordt verwacht dat de kandidaat de intentie en verwachting heeft dat hij/zij voor langere tijd in deze rol wil werken. Er wordt gewerkt in een dynamische context met veel nieuwe elementen, waardoor een flexibele opstelling, leergierige houding en doorzettersmentaliteit onmisbare persoonskenmerken zijn.

Voor specifieke doelen is maatwerk vereist als het gaat om de client-interface voor desktop, smartphone en tablet. De GUI-client side engineer ontwerpt en bouwt dit maatwerk en zorgt voor een naadloze aansluiting op de standaard OPP-interface. Het creatief en vindingrijk omgaan met vraagstuk en oplossing is van groot belang.

De opdracht behelst het ontwikkelen van een app waarmee de politie op lokatie aangiftes kan opnemen. Deze aangiftes dienen via een nieuw te realiseren webservices in het centrale handhaving systeem van de politie opgenomen te worden.

Verantwoordelijkheden: De GUI Clientside Engineer is verantwoordelijk voor het opleveren van kwaliteit software, en is een actief teamlid (zoals vereist door Scrum).

Vakmatige taken: App ontwikkeling, Java onwikkeling, Unit testing, scrum.

Functie eisen

Minimaal 3 jaar relevante ervaring als App- ontwikkelaar, opgedaan in de afgelopen 5 jaar.
Opgedane kennis van en ervaring met software ontwikkeling mbv JAVA en Javascript.
Opgedane kennis van en ervaring met software ontwikkeling mbv. HTML5 / CSS3.

Wensen

opgedane werkervaring met software ontwikkeling mbv Angular(.js).
opgedane werkervaring van software ontwikkeling mbv Jquery mobile.
opgedane werkervaring van software ontwikkeling mbv HandleBars.
opgedane werkervaring van het ontwikkelen van Hybride apps mbv Cordova / Phonegap.
Minimaal afgeronde geaccrediteerde HBO opleiding.
Minimaal 3 jaar ervaring als Java Ontwikkelaar, opgedaan in de afgelopen 6 jaar.
Kennis van en ervaring met Testdriven Development.
Gewerkt volgens Agile/scrum.
Kennis van en ervaring met Webstorm.

Over Matchd

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers en kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten