Adviseur Civiele Techniek

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
05-11-2015
Periode
Binnen een jaar
Budget
Open
Op locatie
Leeuwarden
Reacties
0
Bekeken
217
Status
Gesloten

TOP-Opdrachtgevers

  • Yacht bv 32 opdrachten
  • H Consultancy Groep b.v. 2522 opdrachten

Omschrijving

Startdatum

02-11-2015

Einddatum

30-04-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

36

Sluitingsdatum

11-11-2015 om 17:00 uur

Als adviseur Civiele Techniek leid je multidisciplinaire projecten. Het gaat hierbij in hoofdzaak om omvangrijke infrastructurele werken zoals herinrichtingsprojecten, rioolvernieuwingsprojecten en projecten voortkomend uit onderhoudsprogramma’s. Daarnaast neem je deel aan multidisciplinaire projectteams en functioneer je daarin als civieltechnisch projecttrekker.

Je voert inhoudelijke werkzaamheden uit bij het voorbereiden en uitvoeren van infrastructurele werken waaronder kunstwerken. Ook lever je een bijdrage aan verdere professionalisering van het team en houd je je bezig met vertegenwoordiging en klachtenafhandeling.

Functie eisen

Je beschikt minimaal over een afgeronde HBO opleiding richting Civiele Techniek.
Ervaring bij een gemeentelijke of provinciale overheid.

Wensen

Je hebt minimaal 8 jaar ervaring op het gebied van civieltechnische projectleiding bij een gemeentelijke of provinciale overheid en ruime ervaring met projectmatig werken.
Ervaring met onderhoudstrajecten van Civiele kunstwerken (bruggen, steigers, oeverconstructies).
Ruime ervaring met herinrichtingstrajecten in een (groot) stedelijke omgeving.
Je hebt minimaal 5 jaar ervaring met het verzorgen van totale aanbestedingstrajecten.
Ruime ervaring met RAW-systematiek.

Over Matchd

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers en kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten