Beleidsmedewerker Inkomen, armoede

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
05-11-2015
Periode
Binnen een jaar
Budget
Open
Op locatie
Gouda
Reacties
0
Bekeken
140
Status
Gesloten

Omschrijving

Startdatum

1-12-2015

Einddatum

31-5-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

32

Sluitingsdatum

10-11-2015 om 17:00 uur

In de eerste helft van 2016 zullen diverse beleidsmatige keuzes gemaakt moeten worden en implementatievraagstukken opgelost moeten worden. De samenwerking met de sociaal teams moet daarbij verder worden uitgewerkt en in afspraken en werkprocessen worden verankerd. Ook op andere onderdelen is nadere uitwerking van het beleid en vertaling in werkprocessen en -instructies noodzakelijk. Hierbij is het belangrijk dat soepel de verbindingen tussen beleid en uitvoering worden gelegd. Kennis van de uitvoering is daarbij essentieel.

De benodigde aanpak van de medewerker daarbij is hands on en praktisch. Door de parate kennis van het werkveld en in het bijzonder de uitvoering daarvan draagt de medewerker bij aan onderdelen van de beleidsontwikkeling én de implementatie door:

  • Vanuit het bestaande en nieuwe beleid beleidsregels en werkinstructies op te stellen;

  • Bij te dragen aan onderdelen van de herijking armoedebeleid en een nieuw beleidsplan schuldhulpverlening;

  • De communicatie met cliënten over het voorkomen en aanpakken van armoede verder vorm te geven.

Functie eisen

Minimaal afgeronde HBO opleiding.
Minimaal 1 jaar recente werkervaring met beleidsimplementatie.
Werkervaring met gemeente(n) als opdrachtgever.
Actuele kennis van het werkveld (m.n. Participatiewet, schuldhulpverlening) dit dient duidelijk in het cv. aangegeven te worden.
Kennis, inzicht en werkervaring in het sociale domein in totaliteit is een wens.

Over Matchd

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers en kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten