Diagnostics Toolset Engineer

Opdrachtgever
Centric Netherlands BV afd SP
Geplaatst op
05-11-2015
Periode
1 tot 2 maanden
Uurtarief
59,44
Op locatie
Eindhoven
Reacties
0
Bekeken
385
Status
Gesloten
Referentie
S-201508616

TOP-Opdrachtgevers

  • Yacht bv 31 opdrachten
  • Helion IT 160 opdrachten
  • KPN Consulting 244 opdrachten

Omschrijving

Functieomschrijving
Als diagnostics toolset engineer ben je onderdeel van het team dat verantwoordelijk is voor het beheren, ontwerpen, onderhouden en construeren van het diagnose platform, zowel hardware als software voor de DAVIE diagnose tool (Diagnostic and Programing tool). Het doel hiervan is om een platform te bieden om de hele PACCAR-organisatie te ondersteunen met optimale diagnose-, test- en programmeerfuncties, -tools en -kennis. En dit zowel voor alle PACCAR service- en productieafdelingen, alsook voor productontwikkeling en speciale toepassingen.

Hiervoor stuur je 1 of meerdere personen aan binnen een project structuur. De kerntaak van je team is het managen van functioneel applicaties, te beginnen met het vertalen van alle klanten- en business-eisen aangaande service diagnose en de PACCAR-diagnosetools naar een technisch uitvoerbare architectuur en detail eisen van de benoemde modules. Daarbij moeten de eigen software engineers of leveranciers aangestuurd worden voor het ontwikkelen, beheren en onderhouden van de modules voor zowel hardware en software ontwikkeling.

Dit dekt het gehele V-cycle ontwikkel proces (klant wensen, design, implementatie en validatie) en zal je op al deze taken je kennis en kunde moeten inzetten om je team adequaat aan te sturen.
Je plant alle hoofdtaken voor je team en je zorgt ervoor dat je team efficiënt, op tijd en met de juiste kwaliteit levert. Dit vereist een intensieve en goede samenwerking met de collega’s van betrokken externe afdelingen en leveranciers. Je werkt voornamelijk in projectmatig verband waar bij je de projecten aanstuurt. Waar nodig initieer je nieuwe projecten.

In deze functie rapporteer je aan de Diagnostic Toolset Manager.

Functieprofiel
Voor deze uitdagende functie komen wij graag in contact met kandidaten met een opleiding op HBO/WO niveau informatica. 5 jaar vakinhoudelijke en specialiseerde kennis op het gebied van multidisciplinair (software/hardware) project- of eigenschap-beheer (in automotive industrie).

Een goede beheersing van de Engelse taal is een must. Jouw affiniteit met leidinggeven aan software/hardware ontwikkelaars, kennis over softwareontwikkelingsprocessen, diagnosemethodieken en/of programmeerervaring zijn zichtbaar op jouw CV. Tot slot ben je communicatief, besluit- en sociaal vaardig en in staat op alle niveaus te acteren.

Key-skills

  • Software programming/testing skills, JAVA, C#, PC/Server software

  • Ervaring met hardware van PCs/Servers

  • Software installatie skills voor Window PCs

  • Supplier coordinatie van software en hardware leveranciers

  • Rootcause analysis

  • Beheer van afdelings laptops

Dit betreft een detavast aanvraag, graag ook een indicatie van het gewenst salaris.

Indien je interesse hebt in deze opdracht, dan ontvang ik graag je CV voorzien van korte motivatie en je uurtarief.

Met vriendelijke groeten,

Marike Schuring - Peeters

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten