Senior consultant SAP CRM

Opdrachtgever
DPA IT
Geplaatst op
05-11-2015
Periode
Niet relevant
Budget
Open
Op locatie
Nee
Reacties
0
Bekeken
346
Status
Gesloten
Referentie
IGB51596831

TOP-Opdrachtgevers

  • KPN Consulting 244 opdrachten
  • Helion IT 160 opdrachten
  • Yacht bv 31 opdrachten

Omschrijving

Functieomschrijving
Als Senior consultant SAP CRM begrijp je de relatiebeheer processen aan de klant kant. Je maakt gemakkelijk de vertaalslag van deze processen naar SAP. Je bent goed in staat om wensen van de klant te vertalen in mogelijkheden in CRM en om de relatiebeheer processen van de klant te verbeteren met behulp van SAP. Je bent als Senior consultant SAP CRM werkzaam in meerdere werkvelden zoals het opstellen van een blauwdruk, customizing, team- en projectleiding of functioneel beheer. Je hebt als Senior consultant SAP CRM een duidelijke visie en kan deze op een overtuigende en aantrekkelijke manier overbrengen. Je stelt duidelijke specificaties voor programmeurs en andere consultants op. Daarnaast ben je als SAP CRM consultant hands-on bezig met SAP CRM. Je communiceert duidelijk en helder met klanten, key-users en beslissers en maakt gebruik van de meest innovatieve en efficiƫnte oplossingen van SAP.

Diepgaande technische en procesmatige kennis kenmerken een Senior consultant en maken hem een belangrijke gesprekspartner voor de klant. De Senior Consultant houdt tevens de laatste trends en vraagstukken in de markt in de gaten om zo zijn inzetbaarheid te verhogen.

Functie-eisen

  • Afgeronde HBO/WO opleiding

  • Relevante werkervaring met SAP CRM in de rol van consultant of projectmanager

  • Ervaring op full-cycle SAP CRM implementaties

  • Goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk

  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

  • Team player

  • SAP Certificering

Bedrijfsomschrijving

DPA GEOS koppelt ervaren SAP CRM consultants aan uitdagende IT vraagstukken bij diverse interessante klanten, van MKB tot Multinationals en overheidsinstellingen. Consultants die hun kennis en kunde maximaal kunnen inzetten en van toegevoegde waarde zijn bij onze klanten. We zoeken met onze opdrachtgevers naar antwoorden op hun bestaande en nieuwste IT vraagstukken en helpen projecten te sourcen op interim- of projectbasis.

Arbeidsvoorwaarden
Bij DPA GEOS bepaal jezelf onder welke voorwaarden je zou willen werken. Denk aan (vrije) tijd, mobiliteit, salaris en de inhoud van je contract. Daarnaast werken onze consultants graag met ons omdat zij verzekerd zijn van een vast inkomen met een hoge beloningsstructuur (vast versus bonus). Hoe lager je basissalaris hoe hoger je bonuscomponent. Zij krijgen alle vrijheid die bij een senior professional hoort en de daarbij behorende verantwoordelijkheden en zelfstandigheid. Uiteraard zorgen wij voor interessante projecten bij toonaangevende bedrijven.

Sollicitatieprocedure
Interesse in deze baan of gelijk solliciteren?

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten