Sybase Ontwikkelaar

Intermediair
Amoria Bond
Geplaatst op
06-11-2015
Periode
Binnen een jaar
Budget
Open
Op locatie
Utrecht
Reacties
1
Bekeken
341
Status
Gesloten

TOP-Opdrachtgevers

 • Helion IT 160 opdrachten
 • Yacht bv 31 opdrachten
 • KPN Consulting 243 opdrachten

Omschrijving

Omschrijving
C/Powershell Ontwikkelaar - Sybase - Sql - Utrecht - 6 Maanden+ - Backoffice

Key Skills : C/Powershell Ontwikkelaar - Sybase - Sql - Backoffice

Voor een van onze klanten is Amoria Bond op zoek naar een C/Powershell ontwikkelaar met kennis van Sybase en SQL om een contract te starten van minimaal 6 maanden in Utrecht. De basis van de werkzaamheden van de ontwikkelaar ligt in de backoffice. Het is daarom van belang dat de ontwikkelaar kennis heeft van C en/of Powershell, omdat dit de talen zijn van het backoffice systeem.

De klant is specifiek op zoek naar een ontwikkelaar met kennis van Sybase en SQL. Specialisten met de focus op andere rollen zijn niet interessant voor de klant.

De ontwikkelaar zal deel uitmaken van een team dat bezig is het gehele backoffice systeem te migreren. Dit team is geheel opgebouwd uit externe specialisten die samen de migratie tot een goed eind moeten brengen.

Key skills
C/Powershell Ontwikkelaar

 • Sybase

 • Sql

 • Backoffice

Bent u de ontwikkelaar waar ik naar op zoek ben? Upload dan uw CV.

We will endeavour to respond to your application ASAP. However, there may be times when it is not possible to reply to all applications, due to high volumes of enquiries. This is sometimes the case for unsuccessful applications to one of our vacancies. We apologise for this and can reassure you that we will keep your details and contact you in the future should any suitable positions arise.

Amoria Bond operates as an employment agency and employment business. No terminology in this advert is intended to discriminate on the grounds of age or experience, and we confirm that we are happy to accept applications from persons of any age or experience for this role.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

 • Datum
  17-11-2015 15:20
  Plaats
  Amersfoort

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten