Technisch Applicatiebeheerder GWS (Centric)

Intermediair
Becoss
Geplaatst op
06-11-2015
Periode
Niet relevant
Budget
Open
Op locatie
Venlo
Reacties
0
Bekeken
152
Status
Gesloten
Referentie
BCBPL1253

Omschrijving

Afdeling Advies en Beheer
De afdeling Advies en Beheer biedt advisering en ondersteuning aan het bestuur en management op het gebied van onder andere Informatiemanagement, Personeel en Organisatie, Communicatie en Financiën. De afdeling is enerzijds verantwoordelijk voor professionaliteit van de vakgebieden. Anderzijds biedt zij ondersteuning bij bedrijfsvoeringvraagstukken aan alle andere afdelingen van de organisatie. De afdeling bestaat uit acht teams: Financiën, Informatie Management, P&O, Inkoop, Facility Management, Juridische Zaken, Administratie en Communicatie.

Team Informatiemanagement
Waarvoor staat het team Informatiemanagement?
Voor het realiseren van ambities zijn mensen nodig. Mensen met competenties die hun kennis benutten om de ambities van de gemeente Venlo te realiseren.

De gegevens die we in de organisatie vastleggen, vormen het middel Informatie. Een zeer kostbaar middel. Dit middel maakt dat wij de overheid kunnen zijn die midden in de maatschappij staat. Een middel dat regievoering ondersteunt.
Een middel dat samenwerking met ketenpartners faciliteert. Een middel dat processen versnelt. Een middel om de werkgever te zijn waar mensen willen werken. De doelstelling van Informatiemanagement is het zorgdragen voor de beschikbaarheid van de benodigde informatie, zodat de organisatie haar ambities kan realiseren.

Het team bestaat uit 5 clusters: Infrabeheer, Gegevens en Applicaties, Advies, Proces- en Projectmanagement en Documentenbeheer.

KandidaatomschrijvingAls Technisch Applicatiebeheerder GWS

 • Registreer en bewaak je de werking van het systeem en de applicaties, implementeer, onderhoud en bewaak je het gebruik van toepassingssoftware en overige componenten en draag je zorg voor het voorkomen en/of verhelpen van storingen in apparatuur en programmatuur;

 • Evalueer je het gebruik van toepassingen en applicaties;

 • Adviseer je omtrent de invoering van (nieuwe) toepassingen en werkprocessen en de daaraan gekoppelde informatiebehoefte gericht op procesverbetering;

 • Draag je zorg voor het correct gebruik van de applicaties, o.a. d.m.v. instructies en begeleiding;

 • Stel je richtlijnen op voor gebruik, autoriseer je de gebruikers en adviseer je hen omtrent de werkwijzen, methoden en procedures en instrueer en begeleid je gebruikers m.b.t. applicaties;

 • Draag je zorg voor de continuïteit en kwaliteit van het in gebruik zijnde informatiesysteem

Functie-eisen

 • MBO+/HBO werk- en denkniveau

 • Minimaal 2 jaar relevante werkervaring

 • Kennis van GWS, Cognos, Impromptu, SQL, Powerplay

 • Ervaring binnen gemeenten en/of ervaring met gemeentelijke processen

Je bent

 • Teamplayer

 • Oplossingsgericht

 • Gestructureerd

 • Zelfstandig

 • Resultaatgedreven

Eisen
Opleiding Op CV aantoonbaar tenminste een afgeronde MBO-opleiding. Werkervaring Op CV aantoonbaar in de afgelopen 4 jaar, tenminste 2 jaar werkervaring op GWS-beheer-gebied bij de overheid. Beschikbaarheid Tenminste 20 uur per week beschikbaar, dit dient op CV aantoonbaar te zijn.

Gunningscriteria
WerkervaringOp CV aantoonbare werkervaring op GWS-beheer-gebied bij de overheid
SysteemkennisOp CV aantoonbare ervaring met Cognos of Impromptu of SQL
WerkervaringOp CV aantoonbare werkervaring opgedaan met de afhandeling van incidenten en wijzigingen betrekking hebbende op de applicatie GWS.

Aanvang opdracht

1-12-2015

Voltooiing opdracht

1-4-2016

Optie verlenging

2 x 3 maanden

Standplaats

Venlo

Vakgebied

Automatisering/ICT

Uren

20 per week

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten