Accountmanager Jeugd (Sr)

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
06-11-2015
Periode
Binnen een jaar
Budget
Open
Op locatie
Venlo
Reacties
0
Bekeken
239
Status
Gesloten

Omschrijving

Startdatum

30-11-2015

Einddatum

30-5-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

36

Sluitingsdatum

11-11-2015 om 10:00 uur

Een accountmanager met brede kennis en ervaring binnen het sociale domein en specifiek kennis van vraagstukken op het gebied van Jeugdzorg. Je kent het werkveld, hebt een visie op maatschappelijke ontwikkelingen en kunt vraag en aanbod met elkaar verbinden. Je werkt op het snijvlak van beleidsontwikkeling en uitvoering / bedrijfsvoering. Met name vanuit een integrale focus over de beleidsterreinen, de overige domeinen en de bedrijfsvoering heen.

Functie eisen

in de afgelopen 10 jaar, minimaal 8 jaar werkervaring als accountmanager.
in de afgelopen 6 jaar, minimaal 4 jaar ervaring als accountmanager jeugd.
werkervaring met het aansturen van instellingen op het gebied van jeugdzorg, maatschappelijk werk of participatie met behulp van beschikbare subsidie- en inkooprelaties.
een afgeronde universitaire opleiding.

Wensen

juridische kennis binnen het sociaal domein.
kennis van gemeente financiƫn.
werkervaring als accountmanager jeugd binnen een gemeentelijke organisatie.

Over Matchd

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers en kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten