Diagnostics Toolset Engineer

Intermediair
FixedToday
Geplaatst op
06-11-2015
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
Eindhoven
Reacties
0
Bekeken
39
Status
Gesloten

TOP-Opdrachtgevers

  • Helion IT 159 opdrachten
  • KPN Consulting 238 opdrachten
  • Yacht bv 32 opdrachten

Omschrijving

Locatie: Eindhoven

Startdatum:asap

Einddatum: 31-1-2016

Hours per Week 37.5

Deadline

9-11-2015 17:00

Tarief

Marktconform

Afdelingsinformatie
De afdeling Diagnostics is onderdeel van de After Sales organisatie binnen Marketing & Sales. Deze afdeling bestaande uit 45 – 50 personen is verantwoordelijk voor de ontwikkeling, productie en onderhoud van de off-board diagnose-equipment (hard- en software) voor Engines-werkplaatsen en -fabrieken wereldwijd.

Functieomschrijving
Als diagnostics toolset engineer ben je onderdeel van het team dat verantwoordelijk is voor het beheren, ontwerpen, onderhouden en construeren van het diagnose platform, zowel hardware als software voor de DAVIE diagnose tool (Diagnostic and Programing tool). Het doel hiervan is om een platform te bieden om de hele organisatie te ondersteunen met optimale diagnose-, test- en programmeerfuncties, -tools en -kennis. En dit zowel voor alle service- en productieafdelingen, alsook voor productontwikkeling en speciale toepassingen.

Hiervoor stuur je 1 of meerdere personen aan binnen een project structuur. De kerntaak van je team is het managen van functioneel applicaties, te beginnen met het vertalen van alle klanten- en business-eisen aangaande service diagnose en de diagnosetools naar een technisch uitvoerbare architectuur en detail eisen van de benoemde modules. Daarbij moeten de eigen software engineers of leveranciers aangestuurd worden voor het ontwikkelen, beheren en onderhouden van de modules voor zowel hardware en software ontwikkeling.

Dit dekt het gehele V-cycle ontwikkel proces (klant wensen, design, implementatie en validatie) en zal je op al deze taken je kennis en kunde moeten inzetten om je team adequaat aan te sturen.
Je plant alle hoofdtaken voor je team en je zorgt ervoor dat je team efficiënt, op tijd en met de juiste kwaliteit levert. Dit vereist een intensieve en goede samenwerking met de collega’s van betrokken externe afdelingen en leveranciers. Je werkt voornamelijk in projectmatig verband waar bij je de projecten aanstuurt. Waar nodig initieer je nieuwe projecten.

In deze functie rapporteer je aan de Diagnostic Toolset Manager.

Functieprofiel
Voor deze uitdagende functie komen wij graag in contact met kandidaten met een opleiding op HBO/WO niveau informatica. 5 jaar vakinhoudelijke en specialiseerde kennis op het gebied van multidisciplinair (software/hardware) project- of eigenschap-beheer (in automotive industrie).

Een goede beheersing van de Engelse taal is een must. Jouw affiniteit met leidinggeven aan software/hardware ontwikkelaars, kennis over softwareontwikkelingsprocessen, diagnosemethodieken en/of programmeerervaring zijn zichtbaar op jouw CV. Tot slot ben je communicatief, besluit- en sociaal vaardig en in staat op alle niveaus te acteren.

Key-skills

  • Software programming/testing skills, JAVA, C#, PC/Server software

  • Ervaring met hardware van PCs/Servers

  • Software installatie skills voor Window PCs

  • Supplier coordinatie van software en hardware leveranciers

  • Rootcause analysis

  • Beheer van afdelings laptops

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten