Virtual Learning Engineer

Intermediair
IT-Staffing Nederland B.V.
Geplaatst op
06-11-2015
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
Amsterdam
Reacties
1
Bekeken
345
Status
Gesloten
Referentie
30151401

Omschrijving

Virtual Learning Engineer

Standard hours

week36

Number of Openings

1

Primary Location

NH-Amsterdam

Target Start Date

16-Nov-15

Target End Date

08-Nov-16

Description
Wij zoeken voor de Global IT Academy versterking op het gebied van online leren.

Dit ga je doen
Als Virtual Learning Engineer heb je als hoofdtaak het ontwikkelen van effectieve, vernieuwende en boeiende online trainingen, synchroon en asynchroon. Het curriculum is gefocust op het ontwikkelen van IT vakkennis en –vaardigheden en het toetsen en certificeren ervan. De doelgroep zijn alle IT medewerkers in Nederland en IT wereldwijd. De inhoud van de trainingen komt van vakspecialisten. Jij hebt aantoonbare affiniteit met het IT vakgebied en kan je de thema’s snel eigen maken, waardoor ze aan jou een goede partner hebben om tot effectieve leermodules te komen. Je hebt de eerste, verkennende gesprekken met trainers en inhoudsdeskundigen. Met hen bepaal je de leerdoelen en de meest effectieve en boeiende leervorm voor een module: volledig online of een blended leervorm. Je werkt dit met hen uit tot een concreet training design. Delen hiervan produceer je zelf, met de trainer of inhoudsdeskundige. Denk aan screencasts en webcasts. Over meer specialistische onderdelen voer je de regie. Je werkt daarvoor samen met de Studio of een externe partner.

Je werkomgeving
Je gaat deel uitmaken van het Global IT Academy team. Dit is geplaatst binnen de IT organisatie van het bedrijf, OIB. De IT Academy werkt nauw samen met andere learning-teams binnen het bedrijf.

Wie ben jij?

 • minimaal HBO diploma

 • uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk

 • IT- of multi-media opleiding en ervaring, met aantoonbare didactische kennis en ervaring en ervaring met Learning Management Systems

 • Hands-on ervaring met de vervaardiging van verschillende vormen van online learning en virtual classroom oplossingen is een must

 • Je bent ambitieus, een team-player, doener, creatief en resultaat gericht.

Alleen kandidaten die op dit moment al voldoen aan bovenstaand profiel worden uitgenodigd te reageren. Deze vacature is niet bedoeld voor kandidaten die de wens en potentie hebben zich te ontwikkelen tot Virtual Learning Engineer.

Wat bieden wij jou?
•een 36-urige werkweek

Interesse? Reageer dan met je CV, motivatie en uurtarief voor dinsdag 10 november 11:00 uur

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

 • Datum
  09-11-2015 22:03
  Plaats
  Leiden

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten